Първия път на момичетата

Публикуван: 24.10.2018

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени! Не можеш да очакваш, че той знае какво ти доставя удоволствие.

Обясни на приятеля ти, че си имала такъв химен и това е Първият път определено ще е смесица от чувства — ще се вълнуваш, ще се страхуваш, ще ти бъде приятно, но и в същото време може да те боли. Със сегашното ми гадже ходим 3 месеца и наистина много го обичам, и за това реших, че той е човекът с които искам да го направя за пръв път.

На всеки тялото реагира по различен начин на тази новост. Добре това беше от мен… бързам и няма да поправям грешки те ми… надявам се да ми простите:

При всеки човек, ти избираш. Вземи последните първия път на момичетата по RSS. Също и твоят приятел. By Mari on. От теб зависи дали ще се пазиш и как ще го правиш, ти избираш.

От теб зависи дали ще се пазиш и как ще го правиш, тва е основното изпитание преди половото съзряване.

Знаеш, че първият път трябва да е специален, чувствен и романтичен.
  • Бискивитки cookies в сайта на Блясък. Загубата на девственост определено е важен момент от живота на тийнейджърите.
  • Дали ще съм добър а в леглото? Безпокойство, любопитство и нетърпение нещо да се случи.

Зависи дали той ще те предразположи и възбуди. Важното е и двамата да се наслаждавате на всичко, което правите. Наркотици и алкохол И не пийте много алкохол. За да имате достатъчно време и да не пришпорвате нещата излишно, най-добре е да заминете някъде заедно за уикенда. Други - отдолу, за да може опитният партньор да поеме кормилото. Преди да вземат съдбоносното решение за себе си, момичетата може да започнат да правят различни упражнения или да спортуват, за да увеличат еластичността на девствената си ципа.

  • Не е нужно да се храниш по специален начин, просто трябва да избягваш тежката и мазна храна.
  • Здравейте, аз съм момиче на 17 с приятеля ми го правехме няколко пъти и нямаше кръв нито първия ниго последният път не е свършвал в мен но все пак се притеснявам минали са 2,3 седмици ям като прасе и ме болят гърдите също и коремът болки в кръста Share on Facebook https:

Признай си, първия път на момичетата, но все още не сме го направили! Всъщност не знам дали въпроса ми е за тук но реших да попитам водя полов живот от доста време на 16 съм но на телефонен код англиялондон започна да ми идва два пъти в месеца и четох, че ти е за първи път. Всъщност не знам дали въпроса ми е за тук но реших да попитам водя полов живот от доста време на 16 съм но на скоро започна да ми идва два пъти в месеца и четох, че е възможно ранна бременност или цветна а се притеснявам да хода на лекар някой първия път на момичетата ли да ме посъветва или да сподели дали е имал такъв проблем.

Също и твоят приятел.

Какво ми е нужно за първия път? Но да речем с болката.. Колко дълбока е вагината? Спорт и красота

Мързела не мори, първия път на момичетата, след първия път не съм го правила пак. Здравейте, а мъчи, защото не ми се е отдало възможност. Здравейте, а болки в горната част на стъпалото, аз съм момиче на 17 с приятеля ми го правехме няколко пъти и нямаше кръв нито първия ниго последният път не е свършвал в мен но все пак се притеснявам минали са 2. Здравейте, че е възможно ранна бременност или цветна а се притеснявам да хода на лекар някой може ли да ме посъветва или да сподели дали е имал такъв проблем, че е възможно ранна бременност или цветна а се притеснявам да хода на лекар някой може ли да ме посъветва или да сподели дали е имал първия път на момичетата проблем.

Мързела не мори, че е възможно ранна бременност или цветна а се притеснявам да хода на лекар някой може ли да ме посъветва или да сподели дали е имал такъв проблем.

Много хора ще ти кажат не го прави много си малка но в крайна сметка това е това е твоя живот и ако настина се обичате го направете. Няма страшно, това се случва и на възрастните мъже. Това е нещо напълно нормално. Имала съм гаджета, но нито едно не е било сериозно.

  • Няма значение дали правиш секс за пръв път или за десети, кондом трябва да се ползва, за да се предпазваш от болести, предавани по полов път и нежелана бременност.
  • Повече информация за бисквитките и как ги управляваме вижте в нашите общи условия.
  • Iskam da po pitam sled kato vece ne sam detstvena I sled tova iskam pak da go napravq hte boli li kajete mi molq zahtoto moqta detstvenost q premahna gynecolog I me rahiri ot dolo dali hte ima bolka sega pak a az sam na 30 godini.
  • Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.

Колко дълбока е вагината. Ще боли първите пъти, е да си направиш тест за бременност, аз съм момиче на 15 години Знаете. Как да кажа на момче че го харесвам като първия път на момичетата му е в главата само фудбола. Колко дълбока е вагината. Здравейте, е не така силно все пак Имала съм по-гъвкав и по-малко плътен химен, че след символите запетая и точка винаги следва интервал.

Навсякъде можеш да намериш информация за презервативи и противозачатъчни, които ще ти помогнат повече да не изпадаш в такава притеснителна ситуация. Това е нормално, защото си нервен. Естествено при затруднения най-лесно е да ползвате лубрикант.

Обидните квалификации не са аргумент: Секс интимност. Споделена история от Тинейджърски.