Газов инжекцион схема на свързване

Публикуван: 08.10.2018

Ако ги монтирам перпендикулярно по лесно е да се продупчи ,или да се мъча под наклон. Board Mobile 32 Език:

Понеже имам компорт на компютъра-това не ми е нужно. Червеният светодиод свети, след напълване на бутилката системата ще превключи на газ автоматично. Монтирана пълначка за зареждане. Ако имаш въпроси питай и аз имам опит в самостоятелен и сполучлив монтаж на газов инжекцион на Спейс Стар 1.

Единственото нещо, което трябва да направите в този случай е да се инсталират дюзи с подходящ размер. Винда се малко зле понеже са от компютъра в колата,а резолюцията му е x

Не мога да разбера какъв е проблема. След като се уверите по показанието на ламбда сондата, че горивната смес е твърде бедна и бензиновиат компютър се опитва на увеличи инжекторните времена.

След като се уверите по показанието на ламбда сондата, моля използвайте бързи инжектори или да използва стандартни с по-голям коефициент 1,2. Коефициентите са между 1. Това означава, че бензиновия компютър регулира превключете на Газ, газов инжекцион схема на свързване, че горивната смес е твърде бедна и бензиновиат компютър се опитва на увеличи инжекторните времена.

Макар и рядко грешката може да бъде и от подреждането на газовите маркучи към смукателните колектори на съответните цилиндри, което лесно може да се компенсира чрез пренареждане куплунзите на газовата инжекторна рейка. А Бардолини си има и връзка за ламбда сонда.
  • Софтуер за газов инжекцион DVD
  • Тези автомобили се нуждаят от много гориво на високи обороти, дори сондата понякога не би могла да осигури достатъчно гориво, така че по-добре използвайте усилена такава. Стойноста на клетките може да бъде от 1 до 2,5.

После може да пренастроите жълтата крива максимално близо до червената. Има ако се вгледа човек едни кръгли белези-щампи по самия колектор диаметър към мм ,дупчих най-крайната лява.

Това е много полезно за автомобили с голям пробег, като таксита или за куриерски коли. По принцип тази функция е изключена.

Проверете максималните бензинови времена и намерете балансът между размера на дюзите, налягането и коефициентите основно на високи обороти. Прекарах я като тръгна от бутилката,след това по тръбата за задния спитачен апарат,покрай резервоара,после по тръбите за бензин.

  • Дали имам нужните познания и инструменти ще се разбере много скоро,просто бюджета ми е силно ограничен към момента и да давам готови пари на някой газаджия да ми омаже колата-не благодаря. Фината настройка се препоръчва в случаите когато се забележи известна промяна на работата на автомобила от бензин на газ спаднала е мощноста на мотора или разхода на гориво се е увеличил.
  • Съмненията ми за сега са за изпарителя.

На място ту са стабилни,ту играят. Ако откриете разклащане на двигателя, газов инжекцион схема на свързване, моля използвайте бързи инжектори газов инжекцион схема на свързване да използва стандартни с по-голям коефициент 1,2. При липсващо цветно квадратче за даден цилиндър е необходимо да се провери правилността на свързване на бензиновите инжектори, свързани към бензиновия компютър, моля използвайте бързи инжектори премахване на петна по лицето да използва стандартни с по-голям коефициент 1,2.

Ако откриете разклащане на двигателя, моля използвайте бързи инжектори или да използва стандартни с по-голям коефициент 1,2. При липсващо цветно квадратче за даден цилиндър е необходимо да се провери правилността на свързване на бензиновите инжектори, моля използвайте бързи инжектори или да използва стандартни с по-голям коефициент 1,2, ако това се отнася за всичките цилиндри - то тогава е необходимо обръщане на проводниците от инжекторните куплунзи.

38 мнения в "Направи сам монтаж на АГУ"

Това може да се направи с плъзгача в долния ляв ъгъл на екрана. Настройте коефициентите в зависимост от оптималната работа на двигателя. На газ положението е същото както преди-двигателя работи нещо нестабилно,с някакво придърпване и присецване в движение.

По инструкции пише че щуцера,който се монтира на смукателните тръби трябва да се монтира възможно най-близо да бензиновия инжектор,по възможност под наклон около 75градуса. За улеснение на потребителите върху картата се изобразява червена точка която указва текущия коефициент с който работи системата.

Не е добра идея защото в някои случаи с оглед газов инжекцион схема на свързване захранване на изпарителя се налага добавяне на бленда в едната тръба заради различното хидравлично съпротивление на изпарителя и радиатора на парното.

За улеснение на потребителите върху картата се изобразява червена точка която указва текущия коефициент с който работи системата!

Статистика

Преди стартиране на самонастройката автомобила трябва да е загрял до минимум 60 градуса и по показанието на ламбда сондата да се уверите че бензиновия компютър регулира. Всеки път трябва да се внимава със стойността на газовото време зелено - не повече от мс при оборота. На канал беше монтажа-отгоре беше още по-неудобно да се бръкне.

Стигнахме до щуцерите за вакуум и тези в снукателните тръби. Процентно - зададената стойност се умножава процентно към селектираните клетки.

При тези автомобили може да се наблюдава и следния проблем - при висока скорост над. Е, но има, направено е! Иначе едно от първите неща беше да отбележим че двигателя е турбо, газов инжекцион схема на свързване, но има.

Нагоре Начало Изтриване на Cookies Отбележи форума като газов инжекцион схема на свързване. Вероятно при тези обороти турбината започва да нагнетява повече изпарителят не може да навакса. Също голямо значение има размера на дюзите на рейката при настроиката.

При тези автомобили може да се наблюдава и следния проблем - при висока скорост над. В точката където се свързва и шлауха за регулиране на налягането на редуктора.

Газови инжекционни уредби на все по-добри цени

Ако след тази настройка при превключване двигателя притреперва, със сигурност трябва да проверите подреждането на газовите инжектори. Тази операция може да изтрие данни в радиото на колата и в телефонната памет, както и да предизвика объркване в централното заключване и в алармената система на автомобилите. На бензит всичко е нормално,по индикатори а и наслух оборотите са стабилни. В горното квадратче се изписва текущото бензиново време, когато автомобила работи на Бензин.

За инжекторите с различно съпротивление на бобината 1, 1. За инжекторите с различно съпротивление на бобината 1, 1.