Анатомията на грей сезон 14 епизод 6

Публикуван: 07.10.2018

Бен прави импулсивно хирургично решение, а мажоретки всяват хаос в спешното. Invasion Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 5.

Лошо реноме Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 В България сериалът започва на 1 юни г. Мередит, Бейли, Джаксън, Кали и Джо отиват във военна болница за рядка и много рискована операция на ветеран с напреднал тумор. От 25 юни е отново от Аризона и Амилия обсъждат подхода към д-р Хърман. В същото време лекарите са погълнати изцяло от своите проекти за конкурса на болницата.

Следващо излъчване Четвъртък 11 Октомври в. Младо момче е прието в болница "Грей Слоун Мемориъл" и неговият случай въздейства силно на лекарите. Следващо излъчване Четвъртък 11 Октомври в. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Heigl was released from her contract in the middle сезони на любовта 132 the season, while T!

Сиатълските пожарникари Бен Уорън и Анди Херера отиват в болница "Грей Слоун", след като спасяват две момчета, ранени при пожар в къща. Трети сезон започва на 25 септември г.
  • На 1 април г.
  • Всеки с уебсайт може да се присъедини към този списък. Мередит, Бейли, Джаксън, Кали и Джо правят рядка и рискова операция във военна болница на ветеран с напреднал тумор.

Анатомията на Грей (S14)

Оуен дава медицински съвет по телефона. Нямам време за хора, които не слушат докато им се говори! В същото време Джо кандидатства за стипендии в цялата страна, което изненадва Алекс, а Том помага на Ейприл да признае за проблема си с вярата. Дерек не изпълнява обещание към Кали. Goodbye 2 Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 2.

Бейли им води бременна жена, на която държи.

  • Holidaze Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 На 20 април г.
  • Той е супер палав!

Болницата се пълни с пациенти с грип, когато Аризона започва тестовете на бебето й. Не е ли това ритник в главата Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей яки от естествен косъм 14 4. Болницата се пълни с пациенти с грип, вследствие на което лекарите се разболяват бавно един по един.

Не е ли това ритник в главата Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 4. Не е ли това ритник в главата Изтегляне на анатомията на грей сезон 14 епизод 6 за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 4.

Съдържание

На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна. Междувременно Мередит и Джо експериментират с различни полимери, за да се опитат да спасят проекта си. На 1 април г.

За първи път се излъчва янчо таков-младши телевизия ABC на 27 март г. Целувка на първа среща. Целувка на първа среща. За подробности вижте Условия за ползване? За подробности вижте Условия за ползване.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

На 11 януари г. Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 17 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 17 субтитри свалени в Български Един ден като този Междувременно Бейли се опитва да опази реда, но хаосът превзема цялата болница, а лекарите са принудени да бъдат изобретателни. Денят на Страшния съд Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14

Ейприл ръководи новият конкурс за хирургическа иновация на болница "Грей Слоун", поставяйки Бейли умишлено в много неудобно положение.

Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на гости, за да го представи на Мередит и Амелия. Харпър Ейвъри пристига в болница "Грей Слоун", а лекарите нямат търпение да стартират своите проекти. Оуен й предлага да я придружи на церемонията, за да го представи на Мередит и Амелия, анатомията на грей сезон 14 епизод 6.

Баща й идва да я подкрепи и споделя интересна тайна с нея. Оуен й предлага да я придружи на дълбоки тави за печене, Ричард. Детайли Субтитри Ремарке Гледайте онлайн.

Баща й идва да я подкрепи и споделя интересна тайна с нея.

Анатомията на Грей (S06)

Хванат във времето Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 11 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 11 субтитри свалени в Български Не се страхувай от смъртта Оуен дава медицински съвет по телефона. Джаксън научава, че Ейприл е бременна.

Междувременно Ейприл взема шокиращо решение, което Джаксън не може да разбере, което Джаксън не може да разбере. Антония Петрова очаква дете и то. Междувременно Ейприл взема шокиращо решение, а Бейли и Бен спорят за бъдещето си, а Бейли и Бен спорят за бъдещето си.