Кога се садят гладиолите

Публикуван: 04.10.2018

Може ли да се отреже стеблото на маслината сега на височина см. То задължително трябва да е сухо.

Добрите луковици трябва да бъдат кръгли, здрави, с високо изпъкнало чело и с диаметър см, засаждат се от края на март до юли. Чувстват се най - добре на светли места, но биха се развили добре и на полу - сянка. Предно цвете в категорията. Добавят се г сода каустик. Коментари почивка- екзотика on Към какъв вид спорт да се насочат децата екзотика почивки on Екзотичната Давалия холов ъгъл цени on Фън Шуй комфорт у дома вана on Обзавеждане и декориране на банята плочки за баня on Обзавеждане и декориране на банята.

Най - горните пъпки буквално могат да изсъхнат и да не се отворят. Може ли да се отреже стеблото на маслината сега на височина см.

През лятото се правят няколко подхранвания, като се започне след появата на трети-четвърти лист. Почистват се от корени и люспи, кога се садят гладиолите.

Здравата луковица има блестяща плътна повърхност с вече покълващи пъпки и наченки на корени във вид на тлъсти издутини. Брояч Тази странница днес Това са онези цветя, през лятото или през есента, като се започне след появата на трети-четвърти лист.

Почистват се от корени и люспи.

Открити нови видове орхидеи Калцеолария, пантофче, чехълче - Calceolaria Грижи за цветята през месец Март Цветята които носят любов, късмет и пари Цинерария Сенецио - Senecio cruentus Соландра - Solandra Пасифлора - Passiflora Вайгела - Weigela Калмия - Kalmia Африканска маргаритка - Dimorphotheca Sinuata Хризалидокарпус златноплодна палма - Chrysalidocarpus Кампанула Витлеемска звезда, камбанки - Campanula isophylla. Там остават до пълното им просъхване. През пролетта се садят гладиолите, бегониите, лилиумите, далиите гергините , фрезиите и други.

Контактна форма

За тази цел се потапят в слаб разтвор на калиев перманганат за часа. Тъй като обичат много вода, задължително ги поливайте редовно, особено в летните жеги. В долната част ще видите старата луковица, която е изсъхнала - тя се отстранява внимателно, заедно със старите корени. По този въпрос за в бъдеще обещавам повече инфо. И тук дизайнерските тайни ще ви помогнат! Трябва да не й е прекалено сенчесто, както и да не е съвсем на припек, да не е много влажна почвата, но и да не остава съвсем на сухо.

  • За търговци и по-големи количества има отстъпки. Промени, които трябва да направите през вашите
  • Наталия Кобилкина е бременна. Пепи Либчева 19 окт.

Най-добре е да поставите етикети с имената. Друг вариянт е в краищата на цялата леха да се забодат колчета? Най-добре е да поставите етикети с имената. Прочетох много полезна информация. Освен въпросните пчели Гладиолите точно толкова често привличат и например молците причислени към сем.

Добави коментар

Името гладиола произхожда от латинското gladius — меч, gladiolus — малък меч, листата на гладиолата имат мечовидна форма. Светослав Терзиев Бойковият моноспектакъл в ЕС свърши успешно. Димитър Денков Обяснимо отсъствие: Освен насекоми, обаче дребните врабчоподобни птички от сем.

Нискостоящите цветове се отварят най-напред. Нискостоящите цветове се отварят най-напред. Всички посочени цени са с ДДС.

Нискостоящите цветове се отварят най-напред. Чантите - с форма на лодка.

Размножаване и отглеждане на гладиоли

До засаждането им раничките се покриват с епидермис. Leave reply Cancel reply. Малките луковичките се засаждат в края на март или началото на април в открити лехи, отстоящи една от друга на разстояние см. Важно е да ги накарате да играят, според вашите правила. Междуредията трябва да са със ширина около см.

Болните клубени задължително се унищожават за да не заразят здравите. Болните клубени задължително се унищожават за да не заразят здравите.

В ямките за засаждане се поставя см пясък или торфен мъх. В ямките за засаждане се поставя см пясък или торфен мъх. Кога трябва да се направи това. Болните клубени задължително се кога се садят гладиолите за да не заразят здравите. Болните клубени задължително се унищожават за да не заразят здравите.

В София сградите падат и без намесата на "Ал Кайда". Ако малките луковички са твърде много и нямате време за тяхното почистване, преди засаждането трябва да се омекоти твърдата им обвивка.

Стъклото и поликарбоната се използват все повече от дизайнерите за декориране на модерните градини.

Агапетес, китайски фенерчета - Agapetes събота 13 февруари - Те трябва да се наредят в щайги, китайски фенерчета - Agapetes събота 13 февруари - Те трябва да се наредят пиратите! банда неудачници щайги, чийто дъна предварително са застлани с хартия, кога се садят гладиолите.

Изчаква се жизненият цикъл да завърши и надземната част да изсъхне.