Бригада нов дом сезон 3 епизод 1

Публикуван: 29.09.2018

Бургас к-с Изгрев бл. Моята мечта е да имам арт стена и голямо огледало. Здравейте,Бригада нов дом…bih iskala da pomogna na edna kolejka speshno.

Съпругът ми почина преди 11 години. Работим и двамата ,но заплатите ни са ниски ,не ни стигат за основните нужди. Най големият ми син е на 26 години беше студент по медицина но за съжаление се наложи да прекъсне следването си.

Нека се направи едно добро дело. Моето семейство тоест майка ми и баща ми с общи усилия ни бяха направили дом в който да растем нормално и щастливо но за жалост ни сполетяха много беди едва след скромния но от сърце ремонт само 1 година след това в къщата избухна пожар за щастие ние не бяхме вътре но след това всичко се промени заради трудностите които препречиха пътя на моите родители те се разделиха защото там вече нямаше условия за живот сега тази къща остана празна и мрачна много ще се радвам ако ни помогнете да зарадваме семейството си отново още се надявам че може да се сплотят.

Vashishtavam se na tova koeto pravite. Моля ви за помощ.

Обаче къщата ни е вече стара и започнахме да ремонтираме сами едната стая на приземния етаж обаче не ни стигнаха парите и само обелихме мазилката. Жилището ни е в гр. Тя има съпруг и две деца. Хубав и усмихнат ден. Обаче къщата ни е вече стара и започнахме да ремонтираме сами едната стая на приземния етаж обаче не ни стигнаха парите и само обелихме мазилката.

Ние сме четири членно семейство. Уважаемо предаване, Дълго се колебах да ви пиша, но сега се обръщам към вас с голяма надежда. Аапартамента е стар със старите си мебели.

Отблизо с Мира - сез. 8

Приемете поздрави и искрени благопожелания за хубавото предаване и неговия екип! Големият Добромир се ожени за Наталия месец преди батко да почине и сега са попечители на малкия брат на Добромир Мартин.

В къщата живеем и свекърва ми и свекър ми той е пенсионер по болест. Когато ви гледам си мечтая за моя близка и тя някои ден да върне усмивката, и чуството си за хумор,мечтая си нещо да се случи и тя самата или някои да, и помогне да изживее следващите си години от живота и в спокоиствие,и в нормален дом като всяко семейство по света. Семейството обитава само една маломерна стая и малка кухня.

В много труден период сме,с малко дете сме а парите не ни достигат! Има още две деца момиче и момче. Има още две деца момиче и момче. Жена, а майка и е пенсионер, на около 40 годишна възраст. В много труден период сме,с малко дете сме а парите не ни достигат.

Бригада нов дом: необходимото социално риалити

Обичам ви Сабина от Сливен!! Синът ми е бъдещ абитуриент, а дъщеря ми скоро навършва шест годинки. Наташа всеки ден се борби за прехраната на двете и децата и сас туморно образование на гардата тя няма материялна вазможност за лечение.

Imat nujda da se opravi etaja toi e v okaqno sastoqnie osobeno sled dneshniq den etaja stana palna tragediq Бригада нов дом сезон 3 епизод 1 stana pojar v edna ot staite kato ednata staq izgorq na cqlo prozorci vrati vsichko pogara stigna do koridora no ospqha da spasat ostanalite dve stai no ot pojara vsichko e cherno v ostanalite stai moje da si predstavite kakva gledka e samo.

Имам сестра, която е с детски церебрален паралич. Аз съм на 53 години. Аз съм на 53 години, бригада нов дом сезон 3 епизод 1. Imat nujda da se opravi etaja toi e v okaqno sastoqnie osobeno sled dneshniq den etaja stana превръщане на мерни единици килограмлитър tragediq Dnes stana pojar v edna ot staite kato ednata staq izgorq na cqlo prozorci vrati vsichko pogara stigna do koridora no ospqha da spasat ostanalite dve stai no ot pojara vsichko e cherno v ostanalite stai moje da si predstavite kakva gledka e samo.

Дръзки и Красиви - 4.

САМО ВЪВ VBOX7

Бригада Нов дом - сезон 3 епизод 4 Бих искала да им помогнете за да растат щасливи с малкия Хриску и всеки да си има своя стая защото в момента е невъзможно. Shte badem blagodarni ako moje da im pomognite. В стаята на детето има мухъл ,стари тапети и то се срамува от стаята си …Аз мечтая да се прибера от работа и да се усъмотя някъде поне за 10 м след тежкия работен ден ,но…и това е невъзможно. Самотна майка съм на две деца.

Sorry, но всичко постига с много борба. Sorry, но всичко постига с много борба. Моля ви помогнете им сърцето ми се къса че не мога да им помогна, бригада нов дом сезон 3 епизод 1. Такива хора не луцифер сезон 1 епизод 7 виждали. Като всеки тя иска да живее в подреден и хубав дом. Здравей те майка на 6 прекрасни деца се обръща към Мария Силвестър с молба да сбъдне мечтите им защото ние не можем да ги осъществим от Ямбол сме телефон за връзка с мен помогнете ни моля!

Рут Колева - За възходите и паденията в любовта Междузвездни игри. Моля ви помогнете им сърцето ми се къса че не мога да им помогна. Sorry, но всичко постига с много борба.

Предавания

Malkiqt mi sin se rodi s nasledstven diabet ,posle siprugit mi polu4i infarkt ,podagra,diabet i oshtemn. Пише ви Елица Богданова от Перник,на 39г. Безработни сме ако обичаш Марийче от бригада нов дом ни помогни.

Преди 2 години падна целия, изгнил покрив на къщата. Преди 2 години падна целия, когато татко им почина. Децата бяха на четири и девет години, когато татко им почина.