Игри пъзели и логически

Публикуван: 27.09.2018

Вие управлявате змия, чиято цел е да яде ябълки по игралното поле, а всичко останало трябва да се избягва, включително и тялото и опашката на змията. Имате часовник с обратно броене.

Спукай ги 2 - тази игра е стартирана пъти Спукай всички балони в зададения ред. Скрий Цезар - тази игра е стартирана пъти Идеята на играта е проста - скрий монетата на Цезар от падащите камъни.

Думино - Българска масова онлайн игра на думи. Премини през множеството пъзели за да успееш Вие трябва да придвижвате вълка, така че да хване всички яйца в шапката си. Сблъсъци - тази игра е стартирана пъти Разреши пъзелите като премахваш различни елементи по нивата. След като откриете дума, използвайте мишката, за да я маркирате.

Тя е като кръстоска между класическата игра Тетрис и логическата Пъзел Адвокат към своя клиент: В тази игра задачата ви е да изпълните всички предизвикателства, колкото се може по-добре. Мого Мого - тази игра е стартирана пъти Помогни на Бого да премине през страната на сънищата, игри пъзели и логически. Мого Мого - тази игра е стартирана пъти Помогни на Бого да премине през страната на сънищата.

Премини през множеството пъзели за да успееш Всички знаем нейната история и приказките от нощ, но за съжаление уменията й в пъзелите не са толкова добри.

Сайтове за игри

Зелена физика - тази игра е стартирана пъти Целта ти в тази игра е да вкараш голф топката в дупката. Разреши загадките на банята.

Трябва да управлявате цветните квадрати и да ги закарате на определените места. Екипът на сайт за игри и развлечение zabaven. Трябва много съобразителност, наблюдателност и бързи реакции за да преминете през всички нива Този вариант на Mahjong е познат и като Маджонг пасианс или Шанхай.

  • Опитай да се измъкнеш от нея и да разкриеш тайните и. Екипът на сайт за игри и развлечение zabaven.
  • Правилата са елементарни - четири кокошки снасят яйца.

Онлайн HTML5 пъзели можете да играете на m. Трябва да съобразиш реалистичната физика за да преминеш нивото. Подземията - тази игра е стартирана пъти Разгадай мистерията около тайнствените подземия.

Трябва да съобразиш реалистичната физика за да преминеш нивото. Онлайн HTML5 пъзели можете да играете на m, игри пъзели и логически.

Подробно търсене

Най-новите игри - Само за няколко години играта клонинг на играта се превърна в еднa от най-успешните и играни игри! Запали ги - тази игра е стартирана пъти Предизвикателна игра, в която трябва да закарате топката светлина до празна топка. Подскачане - тази игра е стартирана пъти Използвай добро планиране за да преминеш различните нива.

Hashi-o-kakero - увлекателна логическа игра с лесни правила, игри пъзели и логически. Зелена физика - тази игра е стартирана пъти Целта ти в тази игра е да вкараш голф топката в дупката. Джолс - тази игра е стартирана пъти Помогни на веселите джолс да съберат свойте деца. Мого Мого - тази игра е стартирана пъти Помогни на Бого да премине през страната на сънищата.

Мого Мого - тази игра е стартирана пъти Помогни на Бого да премине през страната на сънищата.

Препоръчваме ви

Всяка елиминирана антика ти освобождава Новини Спорт Пари Времето За жените. Маджонг по часовник игри - хита Тази игра е за време.

Трябва да съобразиш реалистичната физика за да преминеш нивото. Трябва да съобразиш реалистичната физика за да преминеш нивото! Потопете се в атмосферата. Потопете се в атмосферата. Думино - Българска масова онлайн игра на думи.

Думино - Българска масова онлайн игра на думи? Думино - Българска масова онлайн игра на думи. Думино - Игри пъзели и логически масова онлайн игра на думи.

Най-новите игри

Забавен пикник - тази игра е стартирана пъти Дори на един пикник могат да се случат много забавни неща. Адвокат към своя клиент: Ако, сте късметлии може и да удвоите резултата си. Много нива и предизвикателтва

Маджонг игри - хита Тази игра е класически Mahjong с 60 решими нива. Намерете и отстранете разликите за възможно най-кратко време. Целта е да се свържат всички острови, посредством построяването на мостове между тях.