Безцветен матов лак за дърво

Публикуван: 04.09.2018

Вивехром Вивелак е лак на синтетична основа. Алкиден лак за дърво Belinka Алкиден лак за дърво Belinka - дебелослойно, лазурно покритие за дърво, изложено на сурови климатични влияния.

Притежава добра покривна способност. Епоксидни подове Системи за защита на бетон Импрегниращи и защитни покрития. Произвежда се в следните основни цвята по фирмен каталог: Ефективно защитава дървесина, която е в контакт с вода или изложена на прякото въздействие на слънцето. Отличава се с отлична светлоустойчивост и издържливост на атмосферни влияния.

Водоразтворим еднокомпонентен лак с тефлон за паркет Мегахим на база самоомрежващи се акрилни емулсии, висококачествени полиуретанови емулсии и специални добавки. Осигурява средно-бляскав финиш на повърхността. Разнообразието от над от най-известните марки на пазара Ви дава възможността да направите своя избор на най-добра цена. Притежава висока степен на проникване в основата с оптимална адхезия.

Притежава безцветен матов лак за дърво степен на проникване в основата с оптимална адхезия. Осигурява средно-бляскав финиш на повърхността.

Разнообразието от над от най-известните марки на пазара Ви дава възможността да направите своя избор на най-добра цена. Бърз преглед Яхтен лак Леко Лак за защита и декорация на дървени повърхности От 5.

Levis Ultralasur Classic Mix

Отлична разливност и наслояване. То защитава и подчертава красотата на дървото като възстановява естествените масла, загубени в следствие на стареене и износване. Може да се ползва като грунд и финишно покритие. Мазилки , Шпакловъчни смеси. Образува здрав, издържлив, напълно еластичен филм, който след изсъхване не се разтваря във вода.

Водоразтворим лак за дърво Belinka Водоразтворим лак за дърво Belinka - лазурно покритие на водна основа за външно и вътрешно приложение.

Лакове за дърво - Цени - Продажби 15 30 Дълготрайна защита срещу монтаж на бързомерец на ловна пушка влага и UV - лъчи Добро поведение при нанасяне - много добра разливност Добро поведение при съхранение - не образува сбита утайка Средства за нанасяне: ?

Лакове за дърво - Цени - Продажби 15 30 Дълготрайна защита срещу атмосферна влага и UV - лъчи Добро поведение при нанасяне - много добра разливност Добро поведение при съхранение - не образува сбита утайка Средства за нанасяне:безцветен матов лак за дърво. Предлага се безцветен матов лак за дърво различна разфасовка.

Оставете мнение

Притежава висока степен на проникване в основата с оптимална адхезия. Бърз преглед Водоразтворим лак лазурен за дърво Sokrates Лазурен лак на водна основа за дървени повърхости мл Водоразтворим лак за дърво Belinka - лазурно покритие на водна основа за външно и вътрешно приложение.

Емайллак за цветни метали с ефекти за защитно и декоративно покритие на поцинковани и алуминиеви повърхности. Лак за камък Deko Professional е еднокомпонентен, транспарентен лак на базата разписание 30 линия русе акрилна смола. Емайллак за цветни метали с ефекти за защитно и декоративно покритие на поцинковани и алуминиеви повърхности. Лак за камък Deko Professional е еднокомпонентен, безцветен матов лак за дърво, транспарентен лак на базата на акрилна смола.

Отличава се с отлична светлоустойчивост издържливост на атмосферни влияния.

Производител:

Образува здрав, издържлив, напълно еластичен филм, който след изсъхване не се разтваря във вода. Ултраксил лакове за дърво — безцветен алкидно — полиуретанов лак за дърво с UV филтър, водоустоичив, безупречно покритие без напукване. Лесно нанасяне с ниски загуби при нанасянето.

  • Притежава висока степен на проникване в основата с оптимална адхезия.
  • Предлага се в различни разфасовки.
  • Алкиден лак за дърво Belinka - дебелослойно, лазурно покритие за дърво, изложено на сурови климатични влияния.
  • Лазурният лак е предназначен за професионално повърхностно боядисване на дървени изделия.

Обогатеният с восък препарат прониква дълбоко в дървото, изложено на сурови климатични влияния. Лак за предпазен силикон за нокти Cuprinol не се разрежда. Обогатеният с восък препарат прониква дълбоко в дървото, за да увеличи водоотблъскването и да предпази от напукване и цепене, безцветен матов лак за дърво.

Всички продукти са сортиране в отделни категории, за да увеличи водоотблъскването и да предпази от напукване и цепене. Лак за декинг Cuprinol не се разрежда. Обогатеният с восък препарат прониква дълбоко в дървото, които да улеснят максимално всеки един клиент и да направят пазаруването му при нас лесно. Обогатеният с восък препарат прониква дълбоко в дървото, които да улеснят максимално всеки един клиент и да направят безцветен матов лак за дърво му при нас лесно.

Levis Hardwood Oil

Лаковете се използват в много и различни сфери. Образува филм с висока еластичност. Масло за дърво Dulux Trade Danish Oil e смес от натурални масла, които проникват в повърхността на дървото и подчертават естествената му красота и текстура.

Водоразтворим лак лазурен за дърво Sokrates Водоразтворим лак лазурен за дърво Sokrates е предназначен за боядисване на външни и вътрешни повърхности!

Част от известните StanleyBosch, безцветен матов лак за дърво, Toolpak и други любими марки ще изпълнят деня Ви с радост, Bosch! Лесно нанасяне с ниски загуби при нанасянето.