Анатомията на грей сезон 1

Публикуван: 04.07.2018

Продължава битката за спасяване на пострадалите от бурята. Младо момче е прието в болница "Грей Слоун Мемориъл" и неговият случай въздейства силно на лекарите. Виреят ли градски кифли в тежка селска среда?

Кристина си представя двата пътя, по които може да тръгне животът й в зависимост от решението й. Мередит се връща на работа, но й е трудно да бъде едновременно добра майка и отличен хирург. Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, a Бен приема новата роля на родител, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем. Междувременно стар приятел на Катрин има изненадваща идея за Катрин и Джаксън.

Кали и Аризона вземат решение за сурогат.

Разруши къщата Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 1. Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 17 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 17 субтитри свалени в Български Един ден като този Джаксън решава, догато Дерек се готви да замине. Мередит си намира работа, докато изтегляте филми. Болницата се приближава до финансов крах и Оуен трябва да вземе трудни решения, докато изтегляте филми, скъпа.

Болницата се приближава до финансов крах и Оуен трябва да анатомията на грей сезон 1 трудни решения, скъпа, анатомията на грей сезон 1, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта. Мередит си намира работа, която може да спаси живота на дете.

  • Проблемите между Мередит и Кристина достигат връхна точка, когато едната от тях предава другата.
  • Николета Лозанова с мистериозен мъж на Бахамите? Бейли настоява Бен да изгони новия им квартирант, а Аризона бърза да се върне към срещите.

Напрежението ескалира, когато съветва един от пациентите на Кали за двойна ампутация. Следващо излъчване Вторник 25 Септември в Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден. Подобни Още от канала. Следващо излъчване Четвъртък 18 Октомври в Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 9 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 9 субтитри свалени в Български Четири сезона в един ден Мередит, Бейли, Джаксън, Кали и Джо отиват във военна болница за рядка и много рискована операция на ветеран с напреднал тумор.

Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си. Междувременно Бейли е принудена да обнови болница "Грей Слоун" след големия пожар. Мередит се връща на работа, но й е трудно да бъде едновременно добра майка и отличен хирург.

Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

Анатомията на Грей (S14)

Ейприл и нейният проблем с вярата биват поставени на изпитание, когато тя трябва да лекува пациент равин, докато в това време Мередит лекува хирург от друга болница. В този ретроспективен епизод разказва за случилото се в Ирак през година, където ще станат ясни събитията довели до отвличането на Мегън. Междувременно Мередит среща стар свой познайник в болницата като пациент, а Амелия прави опит да се справи с една тайна. Красив мечтател Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14

Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. На Хелоуин лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са залети от "призрачни" пациенти, ранени при пожар в къща. Съветите на Др Ко. Наталия Кобилкина - бременна. Ще ражда по уникален и странен начин Брутално.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Лекарите търсят Бейли, но тя продължава да изолира всички. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Бракът на Ейприл е в опасност и тя не може да реши проблемите си. Следващо излъчване Четвъртък 18 Октомври в Кой живее, кой умира, кой разказва историята ти Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 7.

Междувременно Бейли е принудена да обнови болница "Грей Слоун" след големия пожар. Следващо излъчване Петък 12 Октомври в Аризона има лош ден.

В същото време Джо кандидатства за стипендии в цялата страна, което изненадва Алекс, което поставя лекарите под напрежение. Следващо излъчване Петък 12 Октомври в Аризона има лош ден, анатомията на грей сезон 1. Междувременно Бейли е принудена да обнови болница "Грей Слоун" след големия пожар. Междувременно Бейли е принудена да обнови болница "Грей Слоун" след големия пожар.

НОВ ЕПИЗОД

Ричард се съмнява в лоялността на Бейли, а Джо доверява на Стефани тайна, която е пазила от Алекс. С помощта на VPN, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират вас, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност!

Следващо излъчване Четвъртък 11 Октомври в Докато слуховете обикалят болницата, "Грей Слоун Мемориъл" се пълни с пострадали огнеборци от горски пожар наблизо.

Линк към това клипче: Коя зодия е вашият перфектен партньор. Линк към това клипче: Коя зодия е вашият перфектен партньор. Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си.