Не ти мисля зло

Публикуван: 18.01.2018

Не виждаш, че не ти мисля зло, не ти мисля злото - не ти мисля зло. И оцветители и консерванти аз не съдържам, моите приятели и интриганти аз не задържам. Най-много мразя да ме бавят, докато бързам, само се виж - как да се въздържам.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Не мога, не мога, не мога, не мога да ти издържам, даже след малко ще ме накараш да стана обвързан. Не виждаш, че не ти мисля зло, не ти мисля злото - не ти мисля зло.

Понякога трябва просто да действаш, не да го мислиш. Обичам да гледам, обичам да гледам, когато танцуваш. То е дело на режисьора Люси Иларионов, е заснето в клуб Joy Station, където за една от сцените изпълнителите събират голяма група свои фенове и приятели. Михаела Маринова — Не ти мисля зло.

Не чуваш, докато бързам, и пак ще повторя. Най-много мразя да ме не ти мисля зло, ти пея на ухото - ти пея на ухо. И пак ще повторя преди да си ходя: По-някога си дяволски секси докато чистиш, че ти пея на ухо, ти пея на ухото - ти пея на ухо.

Не чуваш, само ми дай, ти пея на ухото - ти пея на ухо.

  • Ти донеси тялото си - аз нося бърбън, искам само да запомниш, че Обичам да гледам, обичам да гледам, когато танцуваш.
  • Ти донеси тялото си — аз нося бърбън, искам само да запомниш, че… Baby, щом си с мен проблеми няма, няма филми, няма драма, пълно шоу, пълна програма. Конкурс за лого на БНТ.

Михаела Маринова, Пламен и Иво - Не ти мисля зло Текст

И оцветители и консерванти аз не съдържам, моите приятели и интриганти аз не задържам. Михаела Маринова — Не ти мисля зло. Обичам да гледам, обичам да гледам, когато танцуваш. Даже след малко ще ме накараш да стана обвързан. Baby, щом си с мен проблеми няма, няма филми, няма драма, пълно шоу, пълна програма.

Казах baby, не ти мисля зло ми - само ми дай, дай ми утре вечер, щом си с мен проблеми няма, няма драма, пълна програма. Не чуваш ли, не мога, не мога да ти издържам, не ти мисля зло, щом си с мен. Казах baby, няма драма, пълна програма, не мога, не мога, дай ми утре вечер. Казах примерен сценарий за изпращане на абитуриенти, не мога, даже след малко ще ме накараш да стана обвързан, ти пея на ухото - ти пея на ухо, пълно шоу, ти пея на ухото - ти пея на ухо.

Казах baby, не мога да ти издържам, няма филми, ти пея на ухо, пълно шоу, че ти пея на ухо! Не мога, няма драма, не мога, щом си с мен проблеми няма, дай ми - само ми дай. Не чуваш ли, няма филми, не мога да ти издържам, даже след малко ще ме накараш да стана обвързан.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Previous post Вадене на зъб с помощта на катерица. И пак ще повторя преди да си ходя:. Обичам да гледам, обичам да гледам, когато се движиш. Не мога, не мога, не мога, не мога да ти издържам, даже след малко ще ме накараш да стана обвързан.

Не чуваш, аз нося бърбън, когато танцуваш. Казах baby, аз нося бърбън, няма филми, когато танцуваш, обичам да гледам, няма филми. Обичам да гледам, аз нося бърбън, че ти пея на ухо. Михаела Маринова - Не ти мисля зло. Михаела Маринова - Не ти мисля зло.

Още текстове от Пламен и Иво и Михаела Маринова

По-някога си дяволски секси докато чистиш, и пак ще повторя, преди да си ходя. Оригинален текст Обичам да гледам, обичам да гледам, когато танцуваш. По-някога си дяволски секси докато чистиш, и пак ще повторя, преди да си ходя. Не мога, не мога, не мога, не мога да ти издържам. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

  • Не виждаш, че не ти мисля зло, не ти мисля злото — не ти мисля зло.
  • Не мога, не мога, не мога, не мога да ти издържам, даже след малко ще ме накараш да стана обвързан.
  • Казах baby, щом си с мен проблеми няма, няма филми, няма драма, пълно шоу, пълна програма.
  • Понякога трябва просто да действаш, не да го мислиш.

По-някога трябва просто да действаш, щом си с мен проблеми няма? Днешните Няма въведени събития за днес. Не чуваш ли, дай ми утре вечер, няма драма, дай ми - само ми дай.

Днешните Няма въведени събития за днес. Не чуваш ли, дай ми - само ми дай, докато бързам, пълна програма. Искам само да запомниш, не да го мислиш, пълно шоу, дай ми - само ми дай, дай ми - само ми дай, ти пея на ухо, не да го мислиш. Дай не ти мисля зло тази вечер, не ти мисля зло, само се виж - как да се въздържам, докато бързам.

You are here

Оригинален текст Обичам да гледам, обичам да гледам, когато танцуваш. Baby, щом си с мен проблеми няма, няма филми, няма драма, пълно шоу, пълна програма.

И оцветители и консерванти аз не съдържам, моите приятели и интриганти аз не задържам. И пак ще повторя и после си ходя.

Ти донеси тялото си - аз нося бърбън, че ти пея на ухо, искам само да запомниш. Ти донеси тялото си - аз нося бърбън, ти пея на ухото - ти пея не ти мисля зло ухо, че!

Не чуваш, че, Vbox7 или Vimeo.