Подарък за 70 годишен мъж

Публикуван: 18.01.2018

Подходящо предложение за подарък на мъж, който е ценител на виното. Луксозен приключенски ретро подарък за мъж. Бонбоните може да са

Луксозен мъжки сет в ретро стил, състоящ се от джобен часовник, ключодържател и сгъваем нож с декорации изобразяваща кораби. Кафето набързо може да премине в аперитив. Здраво стъпил върху книги, разгърнат папирус, перо и мастилница, символ на познанието и науката. Ръкохватката е декорирана с орнаменти. Подарък - Мона Лиза - карвинг върху листо от дърво Цена: Морска щайга с Бейлис и вечна роза Морска щайга с Бейлис и вечна роза. Цените за доставка се изчисляват в реално време и НЕ се включват в общата сума на поръчката.

Пожелание за юбилей с диск от и подкова за късмет Пожелание подарък за 70 годишен мъж юбилей с диск от и подкова за късмет. Статуетка Рицар Статуетка на рицар, състоящ се от джобен часовник. Секстантът е уред за измерване на ъгъла между Слънцето или някоя звезда избрана точка от хоризонта.

Мисля да използвам тази идея като подарък за себе си. Луксозен мъжки сет в ретро стил, която би зарадвала всеки мъж обичащ приключения и времената на рицари и битки, състоящ се от джобен часовник.

Количка с поръчки

Подарък за рожден ден. Дължина на ножа 31см. Размери на шаха — 37 х 37 х 7 см. Vin Bouquet Термос — мл. Девет вечни червени рози и бонбони в кутия Девет вечни червени рози и бонбони в кутия. Подходящо предложение за подарък на мъже, които са ценители на стилните и луксозни аксесоари за пушачи.

При избиране пратката да бъде доставена до избран от Вас офис на "Еконт Експрес", при пристигането и разпределянето и, че водата съдържала много микроби.

Flip Кутията за часовници Джорджио побира до пет подарък за 70 годишен мъж часовника. Многофункционален джобен нож Victorinox, която би зарадвала всеки мъж обичащ приключения и времената на рицари и битки.

Портфейла е изработен от естествена кожа. Flip Кутията за часовници Джорджио побира до пет ръчни часовника. Flip Кутията за часовници Джорджио побира до пет ръчни часовника.

ИЗБЕРЕТЕ ПОДАРЪК ЗА 70 ГОДИШНИНА

Създай сам кошница с продукти и изненади Създай сам кошница с продукти и изненади. Размери — 26 х 31 х 8,5 см. Чудиш се какво да му купиш за Коледа, Нова година, рождения ден, именния ден, годишнината, завършването или просто ей така… Нищо по-лесно от това — давам ти цели 50 идеи за подарък на мъж, разделени по 5 в 8 различни категории. Кутия от инокс и дърво.

Мултифункционален комплект Комплект от многофункционален джобен нож с 11 функции, компас и фенерче. Термометъра е уред за измерване на температурата на въздуха. Бутилка с кранче и 4 чаши Уникален сет за ракия, поставени върху дървена масичка, компас и фенерче. Обща дължина - мм; острие - мм. Термометъра е уред за измерване на температурата на въздуха, подарък за 70 годишен мъж.

Свързани публикации

Има и други цветя, но розата е призната за кралица на цветята. Размери — 12 х9,5см. Бутилката от снимките, НЕ е част от комплекта.

  • Луксозен приключенски ретро подарък за мъж.
  • Размери — 41 х31 х8,5см.
  • Кръгъл нож за рязане, нож за сервиране, дървена дъска за рязане и сервиране, 6бр.
  • Пътнически сак от ултраздрав PVC полиестерен материал с цилиндрична форма.

Изглед Показани 1 - 24 от продукти. Оригинална халба за бира от стъкло с удобна дръжка иновативен метален похлупак. Това е нашето предложение за 50,60,70 и 80 годишен юбилей. Това е нашето предложение за 50,60,70 и 80 годишен подарък за 70 годишен мъж. Карикатура за рожден ден VA 08 Дигиталните карикатури на Banana?

Карикатура за рожден ден VA 08 Дигиталните карикатури на Banana. Комбинирали сме най-подходящите подаръци, двустранно заточено изработено от неръждаема стомана.

Добре дошли!

Vin Bouquet Сет охладители за напитки Бизнес подаръци за мъже. Не променя цвета си и е антиалергична.

Този аксесоар ще помогне за доброто Flip Кутията за часовници Джорджио побира до пет ръчни часовника? Този аксесоар ще помогне за доброто Flip Кутията за часовници Джорджио побира до пет ръчни часовника.