Град елена къщи за гости

Публикуван: 02.01.2018

Къщата е на два етажа и предлага място за почивка на човека. Всички помещения разполагат с балкон с изглед към планината. Не се изисква кредитна карта за резервация Ще ви изпратим имейл с потвърждение на вашата резервация.

Показване на подобни места за настаняване. Къща за гости Виктория, Вълчовци. Село Игнатовци се намира на 17 км югоизточно от гр. До село Буйновци се стига по асфалтиран и добре поддържан път. Прекрасно място за почивка. Анулирането, както и правилата и условията за предплащане, се различават за отделните типове стаи. Без деца 1 дете 2 деца 3 деца 4 деца 5 деца 6 деца 7 деца 8 деца 9 деца 10 деца.

Не се изисква кредитна карта за резервация Ще ви изпратим имейл с потвърждение на вашата резервация. Къща за гости Стефани-град Елена посреща гости на Booking. Намира се в близост до центъра на гр. Къща за гости Стефани-град Елена посреща гости на Booking! Разположена е в подножието на Стара планина.

Комплексът е изграден в съчетание на традиционен възрожденски стил с модерни удобства и съвременни съоръжения. Червенковци — на 5 км от град Елена. Къща Бяла магия, Багалевци.

Къщa за гости в Елена за 12 човека Ако търсите тихо и спокойно място за отдих, заповядайте в къща за гости "На Балкана" на 12 километра от град Елена. Къщи за гости в Елена, Елена къща, около Елена, къщи за гости House На 50 метра от комплекса минава река Веселина, в която се срещат черна мряна, речен кефал и пъстърва.

Къща за гости Лазарова се намира на 6 км. Замислен и построен, за да бъде тих и изолиран от шума на града, той се е сгушил в полите на Стара

  • Kъща за отдих Български рай. Махала Болерци се намирана 2км.
  • Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване.

Ние връщаме разликата в цената. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. На разположение има безплатен Wi-Fi и безплатни велосипеди под наем. Къщa за гости в Елена за 8 човека Къщата се намира в село Велковци на 5 км от град Елена? Ние връщаме разликата в цената.

Къщи за гости в Елена

Мястото за настаняване ще се свърже с вас след като направите резервация, за да ви предостави допълнителна информация. Checkin month Месец септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември Двуетажната къща разполага с 4 спални с общ капацитет 12 места.

Във всяка къща има цифрова телевизия. Освен всички предлагани удоволствия, които нямат равни, град елена къщи за гости, които нямат равни. Показване на оценки от: Checkout month Месец септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември Къща за гости "Сестри Трифонови" се предлага град елена къщи за гости ползване самостоятелно и е изключително подходяща за почивка и семейни ваканции през всеки годишен сезон.

Освен всички предлагани удоволствия, в двора на къщите се намира плувен басейн, барбекю и тенис маса. Показване на оценки от: Checkout month Месец септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември Къща за гости "Сестри Трифонови" се предлага за ползване самостоятелно и е изключително подходяща за почивка и семейни ваканции през всеки годишен сезон.

Къща за гости Стефани-град Елена

Безплатен обществен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима. Намираме се само на 15 километра от едноименния град, в красивото село Средни колиби. Регистрирайте своето място за настаняване.

Къща за гости Къщата се намира в сърцето на град Елена и на 6 км от от язовир Йовковци. Възползвайте се от невероятна цена за Къща за гости Стефани-град Елена град елена къщи за гости с оценка 8. Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код! Къщата е на 2 етажа с 6 стаи и капацитет 20 човека. Намира се в непосредствена близост до прохода Елена - Твърдица.

Къщата е на 2 етажа с 6 стаи и капацитет 20 човека. Къщата е с капацитет 12 човека.

Хотели, къщи за гости, вили в Елена

Къща Надежда - Елена. Къщa за гости в Елена за 6 човека Къща Казаци се намира на - на 2км. Хъневци, което е на 7 км от град Елена, скътано в полите на Стара планина.

Изберете си дати , за да започнете.

Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 9. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking.