Кат регистрация на автомобил

Публикуван: 02.01.2018

Ако ,обаче автомобила е нов внос,трябва да преминете през цялата процедура по регистрация на МПС-то: Но със сигурност нотариуси няма да се занимават с тази работа.

Иззетите номера се унищожават. Да, в такъв случай изкарайте транзитните номера на името на приятелката Ви, а не на Ваше име. На снимките колата е с транзитни български номера. Човека, койти ми сложи номерата каза, че вече не слагали нитове, тъй като вече пътните полицай имали право да свалят табелите и наличието на нит ги затруднявало.

Минала е митница Лом и в последствие има изкарани транзитни номера от КАТ Монтана 2 пъти , като на вторите срока им изтича на

Другият вариант да е задраскан пак през средата това значи, г-н Николов. Аз си купих кола от автокъща - с ф-ра, кат регистрация на автомобил.

Ми не знам мисля кат регистрация на автомобил може само че аз не съм на ясно как става тази работа. Ми не знам мисля че може само че аз не съм на ясно как става тази работа. Няма как да заведете дело срещу търговеца, г-н Николов, че дадената кола не подлежи на редовна регистрация.

МПС-то го притежавам от миналата година и от тогава е регистрирано на мое име. Имам вече случай с познат, който договори кола нов внос от автокъща и при регистрация излезе крадена.
  • Имайте в предвид че колата е закупена от Швеция и е с шведски номера.
  • През септември миналата година ми свалиха номерата за изтекла книжка за 6 месеца. Регистрация на кола в кат.

Заплащане на Еко Такса и Застраховка Гражданска отговорност при КАТ София-град

Бъдете особено внимателен и проверете дали автомобилът е обявен за общоевропейско издирване. В случай, че не са, се обадете отново след 1 седмица. Бихте ли ми казали дали мога да извърша регистрацията понякакъв ред в София или има вариант да бъде регистрирана във Варна чрез посредник? Каква е процедурата по дерегистрация? При закупуване на употребяван автомобил от професионален търговец се начислява ДДС единствено върху печалбата от продадения автомобил и не се заплаща повторно в страната, в която ще се регистрира автомобилът, в случай че е била закупена в чужбина.

  • Купих си кола със софийска регистрация, която се води по талони на автокъща.
  • Какво е ПАМ заповед и къде да се сдобия с нея?

И така от дума на дума ме посъветваха да обявя регистрационната табела за открадната и да направя нова регистрация или да го регистрирам в данъчното и да платя за 5г. Преди да оставяте капаро или да я закупите внимавайте и огледайте добре документите за печат auto Preservation или fermo, кат регистрация на автомобил. Сменях двигател наскоро и трябва да пререгистрирам.

И така от дума на дума ме посъветваха да обявя регистрационната табела за открадната и да направя нова регистрация или да го регистрирам в данъчното и да платя за 5г? И така от дума на дума ме кат регистрация на автомобил да обявя регистрационната табела за открадната и да направя нова регистрация или да го регистрирам в данъчното и да платя за 5г.

И малко допълнителна информация: Ако някъде се прекъсне веригата за внос като лична вещ каква би била стойността на мито и ДДС? Toyota Rav4 от до декември та ориентировъчно е Euro 5 норма, а след януари та вече е Euro 6 норма.

Да, кат регистрация на автомобил, че автомобилът трябва да е в изряден външен вид и технически изправен преди да отидете до КАТ за получаване на свидетелство пиано бар синатра цени постоянна регистрация.

Естествено, той отива в КАТ с декларацията и действа. Автомобилът е в движение и е регистриран като антика. Автомобилът е в движение и е регистриран като антика. Какво е предначението на автомобила.

Мои познати твърдят, че при тях е процедирано така! Да, при промяна на регистрационните табели след смяна на постоянен адрес, е необходимо да се представи колата за идентификация пред Сектор Пътна Полиция бивш КАТ. Здравейте,имам следния проблем и въпрос към вас. Когато говорим за регистрация на автомобил, закупен в чужбина от страна-членка на ЕС трябва да се има предвид, че колата се регистрира в страната, където собственикът на автомобила пребивава постоянно.

Николов казусът ми е следният:

  • Човека, койти ми сложи номерата каза, че вече не слагали нитове, тъй като вече пътните полицай имали право да свалят табелите и наличието на нит ги затруднявало.
  • Предстои ми прибиране в БГ и регистриране на автомобила, който закупих в страна извън ЕС.
  • Няма нужда да е нотариално-заверен.
  • След като няма такова ограничение за продажба, то Вие можете да го продадете.

Благодарности за полезната информация. След заплащане на тази такса ми се издава свидетелство за регистрация голям и малък талон. Благодаря Ви предварително и успешен ден.

Веднага, следва да заплатите държавна административна такса за съответната услуга, собственост на фирмата. Благодаря Ви предварително и успешен ден. След заплащане на тази такса ми се издава свидетелство за регистрация голям и малък талон! След заплащане на тази такса ми се издава свидетелство за регистрация голям и малък кат регистрация на автомобил.

Продавача трябва ли да присъства в КАТ? Какво следва, ако автомобилът вече е бил регистриран в страната: Съответно колко ще ми струва и мога ли аз да си избера номера?

Не е необходимо да изчаквате издаването на шофьорската книжка. Управителят твърди, че купувачът унгарец е регистрирал автомобила в Унгария и автомобилът в момента е с унгарски номера.

Надявам се да съм помогнал.