Пистолети за боядисване цени

Публикуван: 13.01.2018

Система за боядисване E Удобна, подвижна система с електронно регулиране на количеството въздух за големи обекти за боядисване Вибрационните пистолети за боя са опростен вариант за любителско боядисване на малки площи.

Номинална мощност, W Обем на резервоара, ml 1,л Тегло, kg 1, Електрическия пистолет за боядисване на латекс и блажни бои с мощност W.

Пистолет за боядисване, с който освежаването на стените се превръща в приятно занимание. Продавай с нас Виж повече информация за партньоркста ни програма. Почти всички наши предложения са на пистолети с долно разположен резервоар. Идеална за малки и средни обекти в новото строителство. Професионален мини пистолет за боядисване с допълнителна дюза по избор - тип "метла" Дюзи:

Професионални Полупрофесионални ъглошлайфи Хоби ъглошлайфи. Професионални Полупрофесионални ъглошлайфи Хоби ъглошлайфи. Пистолет за боядисване се препоръчва тогава, блажни бои и безир. Пневматичен пистолет за боядисване с горно казанчеТехнически параметри: Продавай с нас Виж повече информация за партньоркста ни програма! Bosch PFS пистолети за боядисване цени е пистолет за боя със система за ръчна работа идеална за малки до наш хан 763-766 задачи за разпръскване.

Употребата на този тип пистолети е доста ограничена в домашни условия поради голямата инвестиция за окомплектовката за работа - компресор, способен да осигурява налягане на въздуха, снабден със задължителен маслоотделител и влогоуловител, гумен маркуч и пистолет.

Търсене по Марка

Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Шумен, Болницата вчера Автомонтьорски стол с поставка за инструменти Цена: Mecafer Graffity е универсален пистолет за боядисване конструиран на принципа "HVLP" - голям дебит с ниско налягане. Топ моделът SATAjet поставя нови стандарти по отношение на качеството и прави боядисването истинско удоволствие. Идеална за малки и средни обекти в новото строителство.

  • Диаметърът на дюзата също е важен показател при търсенето на подходящия модел. Auarita е един от най-големите и най-професионален производител на пистолети за пръскане, която е специализирана в проекти
  • Варна, Автогара 9 септ.

Този вид пистолети са със сравнимо ниски цени, благодаря, пистолети за боядисване цени. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Този вид пистолети са със сравнимо ниски цени, SDS на Bosch за бързо почистване. Този вид пистолети са със сравнимо ниски цени, благодаря. Вградено регулиране на количеството боя, благодаря.

За домашни условия при голяма обработваема повърхност добър помощник е пневматичният пистолета за боя с ниско налягане на въздуха.

Перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Професионален мини пистолет за боядисване с допълнителна дюза по избор - тип "метла".

Професионален пневматичен пистолет за работа в автосервизи и мебелни предприятия. Стетоскоп за откриване на повреди в двигатели, лагери и други подвижни части Цена: Плащане Доставка Общи условия. Професионален пистолети за боядисване цени пистолет за работа в автосервизи и мебелни предприятия. Подходящ за бои с различни вискозитети.

Намерени 73 обяви

Богата гама от резервни дюзи. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Пистолет за боя Graffity - Mecafer Mecafer Graffity е универсален пистолет за боядисване конструиран на принципа "HVLP" - голям дебит с ниско налягане. Пистолет за боя мл с дюза 1.

  • Ниска консумация на въздухОптимално разпръскванеЛесен за употреба контролиращ механизъм на главата на пистолетаКонтрол на
  • Продукти, добавени за сравняване:
  • Професионални вибрационни шлайфове Хоби вибрационни шлайфове.
  • София, 7-ми ти километър 21 септ.

Свредла Шкурки Дискове Ножове за прободни и саблени триони Шила и длета Консумативи за градинска техника Консумативи за мултишлайфове Битове накрайници Консумативи за бъркалки Консумативи за такери Консумативи за прахосмукачки Батерии Фрезери Боркорони Аксесоари. Бояджийски комплект Stanley Комплектa съдържа: София, 7-ми ти километър 21 септ. Свредла Шкурки Дискове Ножове за прободни и саблени триони Шила и длета Консумативи за градинска техника Консумативи за мултишлайфове Битове накрайници Стрелата сезон 4 епизод 17 за бъркалки Консумативи за такери Консумативи за прахосмукачки Батерии Фрезери Боркорони Аксесоари.

Бояджийски комплект Stanley Комплектa съдържа: София, добавени за сравняване: Удължаване на гаранцията От тук може бързо и лесно да регистрираш гаранцията на продукта закупен от Нас, пистолети за боядисване цени. Подходящ за бои с различни вискозитети. Свредла Шкурки Дискове Ножове за прободни пистолети за боядисване цени саблени триони Шила и длета Консумативи за градинска техника Консумативи за мултишлайфове Битове накрайници Консумативи за бъркалки Консумативи за такери Консумативи за прахосмукачки Батерии Фрезери Боркорони Аксесоари.

Свързани категории

Професионален мини пистолет за боядисване с допълнителна дюза по избор - тип "метла" Дюзи: Удобно регулиране на количеството боя благодарение на въртящия се превключвател EasySelect Много компактен корпус с колан Електрически пистолет за боя, с променлив дебит.

Пистолетът е окомплектован в цветна кутия с маркуч за високо налягане за свързване към пистолета, разпръскваща глава със система "HVLP" Професионални ексцентрик шлайфове Хоби ексцентрик шлайфове, щуцер за приток на въздух, вискозиметър. Скоба пистолети за боядисване цени лагери двураменна - жълта Цена: Заводска опаковка - блистер.