Презентация по човек и общество за 3 клас

Публикуван: 13.01.2018

Труд и начин на живот на българите през Първото и Второто българско царство. Равнинните земи — общирни и плодородни. Седми раздел Природни и културни забележителности на България.

Избери своя учебник по човекът и обществото за Премахни избрания учебник и използвай подредбата на уроците в Уча. Будител и търговец от Котел, автор на първия български буквар.

Обществото на дервните траки. Възходът на българското царство Възходът на българското царство - ЧО, 3 клас, Булвест View more presentations or Upload your own. България - моята родина. Траките - най-старите жители на днешните български земи.

Още една презентация по темата:. Вярванията и съкровищата на траките. Вярванията и съкровищата на траките. Вярванията и съкровищата на траките. Българската държава в най-стари времена - тест с 11 въпроса и варианти за отговор.

Основателят на днешна България на река Дунав е ………………………………….

Първа и втора държава View more presentations or Upload your own.
  • Българската държава по време на Първото българско царство.
  • Известен като Апостола на свободата.

Наследството на Древните Цивилизации. България в европейската християнска общност IX — X в. Уча се да изчислявам векове и години — Презентация в 16 слайда по учебника на Просвета, съставена от Р. България - моята родина. Създаване на българската държава.

  • Написана на Понеделник, 21 Април
  • Градове в Дунавската равнина. Известен като Апостола на свободата.

Природни и културни забележителности на България. Уча се да изчислявам векове и години - Презентация в 16 слайда по учебника на Просвета, съставена от Р.

България на река Дунав. Природни и културни забележителности на България. Природни и културни забележителности на България.

Създаване на българската държава. България през XX век. Република България - завръщане към демокрацията. България - част от християнска Европа.

Седми раздел Природни и културни забележителности на България. Начало Начална страница Човекът и обществото Презентации. Възстановяване на българското царство.

Възстановяване на българското царство.

Трудова дейност на хората. Българската държава по време на Второто българско царство. Възстановеното царство — родът Асеневци — Презентация по учебника на Булвест в 15 слайда. Градовете на Българското черноморско крайбрежие.

  • Природните богатства на България.
  • Осми раздел Българското общество - единство в многообразието.
  • Славяните и древните българи - Част 1.
  • България — земя на древни цивилизации.

Водното богатство на България, презентация по човек и общество за 3 клас. България - християнска държава. Създаване на българската държава. Богатството на българската култура. Задбалкански котловини, съставена от Р. Помня важни дати, Витоша и Средна гора, съставена от Р. Уча се да чета карта - Презентация в 18 слайда съставена от Перпериевапо учебника на Просвета. Да проверим какво знаем и можем Да проверим какво знаем и можем - Българската държава в най-стари времена - ЧО, съставена от Р, съставена от Р.

България - християнска държава.

Градовете в Рило-Родопкската област. Златният век на българската книжнина. Опознавам живота в държавата на султана — Презентация в 15 слайда по учебника на Просвета, съставена от Р.

Славяните и древните българи - Част 1! Вярванията и съкровищата на траките. Вярванията и съкровищата на траките.