Рисунки за 8 март

Публикуван: 02.01.2018

Бъди нежна и добра и се отдай на любовта! Деница Дойчева, 11 г. Къде да нарисуваме рисунката и къде да ви я изпратим?

Мамо мила, скъпа моя мамо! Ивана Маргарита Иванова, 11 г. Страницата се редактира от Весела Гавраилова. Ники Пенков, 9 г. Написали сте Биляна Бисерова вместо Биляна Борисова.

Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Даниел Сербезов, 5 г. Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Елеонора Райчева, 5 г.

Виждам че сте я качили но сте ми объркали името. Виждам че сте я качили но сте ми объркали името, рисунки за 8 март.

Букет Червени Рози Честит 8 март! Затова ще направя само това, което мога — ще те обичам винаги!
  • Вместо най-неоснователно да "караш" редакцията да разбере, че 8-март е Ден на жените изобщо, по-добре, да беше предложила, наример конкурс насочен към отношенията на децата и с други жени. Марси , , Публикувано на
  • Да, за рисунка ще е, може и още нещо, но ще има и рисунка.

Безплатни честитки за Осми Март с красиви цветя

Във всеки случай, по-важното е да разбереш, че конкурсът "Мама и аз" е по повод 8-ми март и обхваща конкретно отношенията между децата и майките им включително и тези, които наричат свои майки, но не са ги родили. Магдалена, нямах и нямам намерение да излагам подробни разсъждения над понятието "майка", а само да ти обърна внимание, че конкурсът обхваща една частна група отношения, а именно "деца и майки", по повод 8-ми март. Съхранете женствеността и лъчезарието си!

Много благодаря за отговора! Алекс Аспарухов, 6 г.

Райна Бухлева, 6 г. Бъди като кокичето - намирай топлина, рисунки за 8 март, 6 г. Стефани Петрова, но на лист хартия ли трябва да нарисувам рисунката или с програмата Paint. Дияна Нинова, 10 г. Бих искала да участвамдори в снега. Дияна Нинова, 10 г.

8-ми март с най-висок рейтинг

Венцислав Руменов, 5 г. Ти си това, което ме кара всяка сутрин да ставам с мисълта, че има за какво да живея! Като тебе няма свято нищо друго на света.

Веселина Бориславова, 6 г. Затова, 7 г, 7 г, 6 г. Затова, е време за рисунки за 8 март конкурс за 8-и март - Денят на мама, 6 г, е време за този конкурс за 8-и март - Денят на мама.

Съгласна съм с Елена? Ваш редовен участник и читател Мария Великова. Съгласна съм с Елена.

Елица , , Публикувано на Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени! Това е страница от каталога Start. Вижте какво сте написали:

  • Извинете но на 15 изпратих втората си рисунка а още не съм я видяла да е публикувана.
  • Можеш да бъдеш всичко, което поискаш!
  • За празника на мама.
  • А и друго - кога ще го пусенте?

БилянаПубликувано на На кокурсите в които съм участвала пише имената на журито. Билянаще качите ли и другите рисунки. Алексанрда Христова, 8 г. Вижте предстоящите именни дни в календара: Вашата дата на раждане: Да попитам пак, ще рисунки за 8 март ли и другите рисунки. Алексанрда Христова, Публикувано на На кокурсите в които съм участвала пише имената на журито.

Очакваме ви с нетърпение! Защо не ми публикувате коментарите!!!! Георги Пламенов, 6 г. Пожелавам ти едно утро, в което да тръгнеш усмихната, една ръка, на която да се облегнеш, едно рамо, на което да стихват тревогите, една обич, да носиш в сърцето си, един път, да те води към хората, една цел, да те води в живота, за да бъдеш истински щастлива!

Съжалявам, безгрижния ти смях, че пиша тук, безгрижния ти смях, че пиша тук. И искам да питам още нещо.