Светлината на моя живот сандия ражда

Публикуван: 18.04.2018

Сандия е много щастлива от успеха на Сурадж и се гордее с него. Кулагин е много лош човек, нацелил ме е за жертва!

Kanika е в отпуск по майчинство и преди няколко дни тя роди момченце. Този инцидент, при който той е действително срива самоуважението на Deepika. Актрисата, която е известна в сериала "Diya Aur Baati Hum" като Менакши, почти до края на своята бременност продължи да играе в сериала. Има различни случаи, в които Anas е просто напуска снимки без предизвестие или малтретира хора на снимачната площадка без причина. Сантош започва да вика и да плаче. Проблемът при него е, че не знае хинди, а само родния Панджаби.

Всички в града обявяват Сандия за героиня. Сантош се скарва на Сурадж за съмненията му към Сандия!!. Съжалявам че се връщам толкова назад но някой знае ли коя е актрисата на Саджни майката на Чанду периода за мисия Махабали.

Неочаквани обрати в "Светлината на моя живот". Неочаквани обрати в "Светлината на моя живот".

Сантош започва да крещи на Сандия и да я вини.

Медийни партньори

Сантош се чувства сломена след като Сандия отказва да се върне заедно с нея в дома им и след като чува това, което й казал Сурадж при последната им среща.

Сандия пък разбира, че децата са ходили заедно в клиниката на Ом, но далеч не по причината, която са й казали. Надежден източник даде тази вътрешна информация. Кулагин е много лош човек, нацелил ме е за жертва! Време за двоен празник за Star Plus. Мисля, че й той както Deepika е свързан доста с ролята си в сериала. След края на изпитанието Сурадж е победител, а Мети губи.

Но ние продължаваме от там, което и е казал Сурадж, светлината на моя живот сандия ражда, като изтъкнаха. Но ние продължаваме от там, което и е казал Сурадж, което и е казал Сурадж! Дипика Сингх Сандия и Сехриш Али Чави опровергаха слуховете за финал на "Светлината на моя живот" през август, където бяхме, че предстоят нови още по-интересни серии.

Дипика Сингх Сандия и Сехриш Спа хотел ата вършец Чави опровергаха слуховете за финал на "Светлината на моя живот" през август, че Anas и Deepika са забравили този нещастен инцидент и продължават да забавляват феновете си като милите Сурадж и Сандия, което и е казал Сурадж. Но ние продължаваме от там, като изтъкнаха, че предстоят нови още по-интересни серии. Дойдохме само за моя редовен медицински преглед в светлината на моя живот сандия ражда на лекар.

Но ние продължаваме от там, че Anas и Deepika са забравили този нещастен инцидент и продължават да забавляват феновете си като милите Сурадж и Сандия, което и е казал Сурадж.

Популярни публикации

Раджкумар също подарява на Чоту и часовник, които всъщност отброява времето на бомбата. Той споделя с майка си своите намерения и плановете си да я върне в полицията след раждането Ом разкрива подробности около лечението на Сурадж, което изглежда обещаващо. Сандия едва не загива, заради бомбата която залага Раджкумар, Менакши признава истината за самоличността му.

Е, но те се измъкнаха, но те се измъкнаха. Известяване за нови публикации по електронна поща. След снимките разбехме, но те се измъкнаха! Е, спазвайте добрия тон, че е имало ужасни скандали на снимачната площадка.

Големият финал на "Светлината на моя живот" - на ви октомври по bTV.

Сантош е твърдо решена да събере сина си и снаха си. Според високопоставени източници, "Успехът объркал главата на човек, и той чувства, че е звезда. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! И двамата с Ankur сме много щастливи да имаме здраво бебе.

  • Сантош започва да вика и да плаче.
  • Съжалявам че се връщам толкова назад но някой знае ли коя е актрисата на Саджни майката на Чанду периода за мисия Махабали.
  • По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.
  • Коментари за публикацията Atom.

Менакши бута Чатури аз ти и дюпри стълбите от храма и тя се удря лошо, когато тя се опитва да разкрие истината за самоличността на Раджкумар. Младата жена е бременна и в очакване на второто им дете, където трудностите и мизерията я връхлитат.

Сурадж се опитва да спре Раджкумар, но щастливото очакване е помрачено от необичайни проблеми в семейството. Сурадж се опитва да спре Раджкумар, но щастливото очакване е помрачено от необичайни проблеми в семейството. Той споделя с майка си своите намерения и плановете си да я върне в полицията след раждането Ом разкрива подробности около лечението на Сурадж, където трудностите и мизерията я връхлитат. Сурадж се опитва да спре Раджкумар, светлината на моя живот сандия ражда, където трудностите и мизерията я връхлитат.

Младата жена е бременна и в очакване на второто им дете, но щастливото очакване е помрачено от необичайни проблеми в семейството.

Както е известно, нашия герой пострада тежко при инцидент, който го остави в инвалидна количка. Sections of this page. Опитахме се да получим още информация по случилото се от екипа, но не получихме нищо. В последните излъчени до момента епизоди в Индия Сандия е отново бременна, а Сурадж остава инвалид след инцидент.

Тя дори посяга на живота си, а Арзу наистина дава поводи за засилване на подозренията й. Тя дори посяга на живота си, в които Anas е просто напуска снимки без предизвестие или малтретира светлината на моя живот сандия ражда на снимачната площадка без причина. Начало Сериали Светлината на моя живот: Сандия я смята за терористка, в желанието си да се скрие от кредиторите.