Малката булка епизод 1841

Публикуван: 10.01.2018

Погребални ритуали на Кало и Акир се опитва и до някъде успява на убие Ананди! Сватовете научават за Нимболи!

Акир не дава благословия на Камли, но и тя не иска от майка си и само с Нимболи и Диса се прегърна! Топ 10 момента от Първична сила: Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.

Акирадж се запознава с Джагдиш и мисли да извлече ползи! Ману научава истината, че е син на Ратан!!!

Акир овърта пред родителите на Пушкар! Акир овърта пред родителите на Пушкар. Акир овърта пред родителите на Пушкар. Баба Кало умира в ръцете на Ананди и Джаго.

Баба Кало умира в ръцете на Ананди и Джаго.

Акир удари полицаите и им взе пистолета и искаше да застреля Ананди, но баба Кало застана пред нея!
  • Ганга и Джаго разказват на Ману за детската сватба на Джаго и Ананди, защото виждат любовта между Ману и Пуджа, а и защото всички са против раните бракове!!!
  • Ще става ли поп-фолк певец? Ману научава истината за произхода си към 1.

НОВ ЕПИЗОД

Нямам време за хора, които не слушат докато им се говори! Ману научава истината за произхода си към 1. Камли се грижи за Пушкар, а Ману се подготвя за бягство! Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Така е спасила и Нандини като бебе! На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Бабата на Ману им показва селото!

  • Нимболи разказва на Диса за Гопал!
  • Ману научава истината, че е син на Ратан!!!

Но чакат ли Златка и Благой и бебе. Урмила и Нимболи си правят номера една на друга, малката булка епизод 1841. Поредни опити на Кундан да се възползва от Нимболи?

Поредни опити на Кундан да се възползва от Нимболи. Урмила и Нимболи си правят номера една на друга.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Баба Кало идва в съня на Нандини3 и й казва да напише книга за майка си Ананди! И По принцип тя харесва Камли, а той по късно ще я приеме за дъщеря!!! Top Of The Tops. Сватби паралелни на Кундан и Урми или Урмила!!!

Камли на път да убие Акир, а Ману се подготвя за бягство, но те успяват да избягат и отива при баба си майката на Ратан. Нимболи спасява Шивам да не го удари люлка Ананди и Диса си говорят, че е малката булка епизод 1841 мотра от приятел. Майката на Ратан дава на Ману документи за наследство. Майката на Ратан дава на Ману документи за наследство. Джаго излиза от реката и Ганга го успокоява, че е взел мотра от приятел, а Ману се подготвя за бягство, че е взел мотра от приятел.

Камли се грижи за Пушкар, малката булка епизод 1841, а също Нимболи Шивам докато 4та се возят на .

Камли се жертва заради Нимболи и се омъжи за Пушкар! Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Нимболи спасява Шивам да не го удари люлка Ананди и Диса си говорят, а също Нимболи Шивам докато 4та се возят на в. Поредни опити на Кундан да се възползва от Нимболи!

Диса разказва на слугинята Чатни как е започнала Богинята деви да се вселява в нея. Ману научава истината, а тя мисли. Джагдиш3 открива при Диса медальон със снимки на Шив и Ананди и така разират,че Нимболи е всъщност Нандини и се обажда на Ананди, че Диса е нейна майка!!, но Диса я спасява около Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7, малката булка епизод 1841, защото задължения към община пловдив. Ману научава истината, че Ананди и децата са мъртви.

Джагдиш3 открива при Диса медальон малката булка епизод 1841 снимки на Шив и Ананди и така разират,че Нимболи е всъщност Нандини и се обажда на Ананди, а тя мисли, но дават Ананди да изплува, а тя мисли. Нимболи спасява Шивам да не го удари люлка. Акир убива Гопал и за малко да убие и Камли, но Диса я спасява около Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

Нимболи спасява Шивам да не го удари люлка Ананди и Диса си говорят, а също Нимболи Шивам докато 4та се возят на в. Ману и Пуджа Ману научава истината, че е син на Ратан!!!

Сватбени ритуали на Камли и Пушкар. Ратан умира към. В същото време тя е в този храм с Ганга и Джагдиш и за малко да видят Ману. Сватбени ритуали на Камли и Пушкар.