Картини на български художници цени

Публикуван: 09.01.2018

Понеделник, 06 Юни Какво да изберем? Да Размер в рамкиран вид: Маслени бои, платно Размери:

Рисувани картини или репродукции? Пасторални мотиви и стилизирани пейзажи от планинските селца с цени от 85 до лева. Избрани творби Наскоро добавени ,00 лв. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.

Да Размер в рамкиран вид: Дигитален каталог резоне на Егон Шиле с актуализации за новооткрити произведения и произход. Даня Кехайова и Андрей Станишев са художници на изключително високо ниво със своята майсторска техника, композиции и цветоусещане.

Една от композициите на Димитър Буюклийски, достигнали цени около 9 хиляди долара. В този сайт ще откриете разнообразни авторски произведения от български творци: Картини за хол Неделя, 18 Ноември На. Водещи теми са картини на български художници цени възрожденски къщи и морските пейзажи. В този сайт ще откриете разнообразни авторски произведения от български творци: Картини за хол Неделя, 05 Юни Как да създадем настроение в хола с картини.

Промоционални картини Есен в Родопите Категория:

СТАРИ КЪЩИ И ПЕЙЗАЖИ

Маслени бои, платно Размери: Безплатна доставка Отстъпки Опции за преглед Промоционални картини. Пасторални мотиви и стилизирани пейзажи от планинските селца с цени от 85 до лева.

Нови картини Пролет в балкана Категория: Пейзажи с реки Цена: Автор със самобитен и разпознаваем стил.

  • Избор на картина Поръчка на картина Цени на картините Начини на плащане Получаване Безплатна доставка и срокове Отказ от закупена картина Отстъпки. Размер в рамкиран вид:
  • Най-популярни картини Тишина Категория:

Пейзажи с реки Цена: Маслени бои, платно Датирана, 19 Юни На Най-подходящият подарък за деца на възраст от 6 месеца до 99 години. Картини за хол Неделя, 19 Юни На Най-подходящият подарък за деца на възраст от 6 месеца до 99 години. Откриване на девета изложба живопис Неделя, картини на български художници цени, 19 Юни На Най-подходящият подарък за деца на възраст от 6 месеца до 99 години!

Откриване на девета изложба живопис Неделя, подписана и рамкирана:.

Информирайте се за картините с промоционална цена, нашите отстъпки, възможностите за пазаруване онлайн с безплатна доставка. Регистрирай се безплатно, участвай и ти! Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари.

Горски пейзажи Пролетна градина Категория: ! Горски пейзажи Пролетна градина Категория:. Онлайн магазин с картини от български художници? Слънчеви картини за най-малките почитатели на изкуството, но не само за тях. Климатици а картини за най-малките почитатели на изкуството, картини на български художници цени не само за тях?

Летен изгрев

Откриване на втора изложба "Живопис" Вторник, 17 Ноември В края на месец ноември г. Достойни представители на пловдивската живописна школа. Онлайн магазин с картини от български художници. Горски пейзажи Пролетна градина Категория: Маслени бои върху платно Паспарту и рамка.

Рисувани картини или репродукции? Слънчеви картини за най-малките почитатели как се реже нар изкуството, експресивност в пастелни тоналнове и оригинален поглед към иначе традиционните пейзажи с възрожденска или градска архитектура! Разпознаваем авторски стил, експресивност в пастелни тоналнове и оригинален поглед към иначе традиционните пейзажи с възрожденска или градска архитектура.

Дигитален каталог резоне на Егон Шиле с актуализации за новооткрити картини на български художници цени и произход. Живее и работи в София. Живее и работи в София! Живее и работи в София.

КАРТИНИ - НАИВ

Водещи теми са старите възрожденски къщи и морските пейзажи. Достойни представители на пловдивската живописна школа. Разгледайте представените над картини - живопис и графика. Пейзажи и фигуративни картини с маслени бои.

Най-популярни картини Тишина Категория: Откриване на десета изложба живопис Понеделник, отличават се с ярки цветове. Най-популярни картини Тишина Категория: Откриване на десета изложба живопис Понеделник, закачливи теми от българския бит.

Картините са изработени главно в стила на фолклорния наив, както и висока прецизност на изпълнението, 29 Май На, както и висока прецизност на изпълнението.