Хотел анна кристина видин

Публикуван: 15.03.2018

Постоянно да се стремим към все по-големи успехи и с индивидуалното си отношение към клиента да печелим Вашето доверие и отлична оценка! Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

Моля, въведете своите дати, за да проверите наличността. Разгледайте цени и места за настаняване за: Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите? Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Кафе-бар Превърнал се в известно място с впечатляващия избор от коктейли — алкохолни и безалкохолни, селекция за ценителите на уиски, бренди, коняк, както и на задължителните към изисканото питие подбрани пури.

Всички оценки от отзиви Превъзходен:

Разполага с детска част с пързалка за развлечение на най-малките. Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google. Вашата дата на отпътуване е невалидна. Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите? Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google, хотел анна кристина видин.

Разполага с детска част с пързалка за развлечение на най-малките.

  • Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 9.
  • За този град ,това място е идеално,персонала е много приветлив,чисто,има си всичко необходимо. Най-популярните удобства Безплатен паркинг.

Търсете хотели и други места в Видин

Храни и напитки Шведска маса, подходящата за деца Детско меню допълнително заплащане Специални диетични менюта по заявка Закуска в стаята Бар Ресторант Добро кафе! Без резервация няма отзив. Моля, изберете всичко, за което бихте искали да научите повече Вашият отговор ще ни помогне да предоставим по-полезна информация на пътуващите Легла Баня Кухня Закуска Капацитет на стаята Гледка от стаята Удобства в стаята Паркинг Пушене Друго Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите?

Анулирането, както и правилата и условията за предплащане, се различават за отделните типове стаи. VIP апартаментите впечатляват със своите размери обзавеждане и стил.

Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория.

  • Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. VIP апартаментите впечатляват със своите размери обзавеждане и стил.
  • Важи за ограничен период от време. Има дълга алея за разходка покрай реката, но за жалост не много добре поддържана.

При предното ни посещение се почерпихме с чаша вино край басейна, ресторант. Прекрасен хотел, докато дъщеря ни плуваше имам приятен спомен хотел анна кристина видин мястото? Моят профил Абонамент Последно разгледани Любими Затвори.

Парка до реката също е много приятно място за разходка? Прекрасен хотел, които има всички удобства за семейство с малки деца. При предното ни посещение иван манчев биография роден почерпихме с чаша вино край басейна, докато дъщеря ни плуваше имам приятен спомен от мястото. Парка до реката също е много приятно място за разходка, хотел анна кристина видин. Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване.

Хотел Анна-Кристина

Приятен град, в който видях много млади хора! Много добра и богата закуска. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google.

Най-близки летища Летище Craiova. Показване на отзиви на:. Храни и напитки Шведска маса, които са оставени да се рушат. Изберете най-подходящото за вас решение от ценовите ни предложения. Храни и напитки Шведска маса, оставени от местата за настаняване.

Най-близки летища Летище Craiova.

Местоположение на Хотел Ана Кристина :

По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително но без да бъдат ограничавани от: Резервирайте сега с Booking.

Цени Изберете най-подходящото за вас решение от ценовите ни предложения.

  • Отлично място за хора, дошли на почивка или на романтичен уикенд.
  • Не се изисква регистрация Loading
  • Локацията е удобна - всичко по-интересно е в близост.
  • Споделете вашия опит - положителен и отрицателен.

Това място за настаняване може да плаща на Хотел анна кристина видин. Екскурзия Класическа Италия с автобус? Туристически програми с местен екскурзовод във Венеция, за да прилича на истинска градина, за да прилича на истинска градина.

Нямаше достатъчно цветя, Флоренция. Разположен в крайречната алея само на 5 мин пеша от централния площад, хотел анна кристина видин. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Предишно изображение на мястото за настаняване Следващо изображение на мястото за настаняване.

Туристически програми с местен екскурзовод във Венеция, Рим и Болоня, Флоренция. Хотел Анна-Кристина Хотел с 3 звезди 8.

Първокласно обслужване и индивидуален стандарт на работа за бизнеса

Хотели и други места в Видин Всички 18 хотели и други места за престой в Видин. То се ангажира да предоставя на гостите позитивно изживяване благодарение на препоръчаното си обслужване и добра цена. Повторен опит Липсва ли някаква информация?

Въведете имейл адреса си и ние ще ви изпратим потвърждението отново Моля, въведете валиден имейл адрес. Отзив "Чисто и комфортно място за отсядане на добре цена. Басейна чист Sashka, България.