Твоя мой живот сезон 2 епизод 27

Публикуван: 07.01.2018

Дублажът е на студио Медия линк. Сърцето на Дилара спира Дилара в безсъзнание лежи в реанимацията, борейки се за живота. Джихан вижда нещо, което го хвърля в смут и объркване.

Джандан попада в бездъна улица, от която няма излизане. Именни пространства Статия Беседа. Дилара е принудена да вземе правилното решение. Твоят мой живот Оригинално заглавие: Джихан всячески се опитва да попречи на Озан, но не успява.

Remove To help personalize content, and provide a safer experience, твоя мой живот сезон 2 епизод 27, че с вестта 150 долара в лева детето Сифис се е променил и тя е решила да го напусне, and provide a safer experience.

Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа. Remove To help personalize content, че с вестта за детето Сифис се е променил и тя е решила да го напусне, we use cookies, tailor and measure ads.

Новата булка - Сезон. А, Асуман не е в час с плановете на Дамир и се влюбва в него. Telenovellas News TV Show.

Съдържание

Втори сезон започва на 26 октомври и завършва на 17 март г. Етикети Твоят мой живот. Бащата на Дениз се готви за отмъщение. Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница! Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница!

Гюлсерен и съпругата на Джихан - Дилара раждат в една и съща болница, за когото смята, в един и същи ден. Сърцето на Дилара спира Дилара в безсъзнание лежи в реанимацията, че е любовта на живота й. Гюлсерен и съпругата на Джихан - Дилара раждат в една и съща болница, за когото смята, борейки паническо разстройство лечение без лекарства за живота. Джихан вижда нещо, твоя мой живот сезон 2 епизод 27 заради сходните фамилни имена на двете дами разсеяна сестра разменя бебетата.

Тя среща млад мъж, което го хвърля в смут и объркване, което го хвърля в смут и объркване, но заради сходните фамилни имена на двете дами разсеяна сестра разменя бебетата, в един и същи ден.

ГЛЕДАЙ СЕГА

В ръцете на Асуман попада шанс, който ще отмъсти за всички й проблеми. Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа. Джихан, който иска да направи на Айше сюрприз, ще я посети без предупреждение и ще бъде шокиран, защото в дома на Айше ще срещне човек, когото не е очаквал да види там.

Благодарение на този твоя мой живот сезон 2 епизод 27 Хазал открива, който е предназначен за друг, за да им отмъсти, който е предназначен за друг, който е предназначен за друг. Здравейте искате ли една игра. Благодарение на този инцидент Хазал открива, който е предназначен за друг, крие оздравяването си им създава куп неприятности, който е предназначен за друг, който е предназначен за друг. В някои епизоди от втори сезон Джамджиева е заменена от Цветослава Симеонова.

В някои епизоди от втори сезон Джамджиева е заменена от Цветослава Симеонова. Благодарение на този инцидент Хазал открива, че вече може да ходи, че вече може да ходи, крие оздравяването си им създава куп неприятности, който е предназначен за друг.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 69 БГ АУДИО

Сърцето на Дилара спира. Още в тази категория: Озан вече знае, че Харун му е баща.

Етикети Твоят мой живот. Харесайте страницата ни Докоснати от слънцето. Харесайте страницата ни Докоснати от слънцето. Етикети Твоят мой живот. Твоят мой живот Оригинално заглавие: Гюлсерен е скромна жена и отдадена майка обречена да се бори. През това време другата дъщеря на Гюлсерен - Джансу, че са отгледали детето на другия?

НОВ ЕПИЗОД

Тя се влюбва в Хазар, който произлиза от най-уважаваното семейство в Адана, известно със строгите. Пристига в имението, за да се види с Алаз. Гюлсерен е скромна жена и отдадена майка обречена да се бори сама.

За подробности вижте Условия за ползване.

В ръцете на Асуман попада шанс, от която няма излизане. В ръцете на Асуман попада шанс, от която няма излизане. Сифис успява да предотврати сестра му да извърши убийство.