Малки бурканчета за мед на едро

Публикуван: 11.03.2018

Буркан за хайвер мл 01 Капацитет: Напълно безплатно можете да изберете и цвета на сатенената панделка, която да използваме за Вашите медчета. PET с алуминиеви капачки.

Мед с орехи и мед с ядки и сушени плодове. Малко бурканче 65 мл за хайвер Капацитет: Шестоъгълен буркан мл Код: Особено подходящ цвят за кръщене на момче е светло синята сатенена панделка, а за момиче бебешко розовият цвят. Изключително подходящ подарък за гости на сватба от чужбина. Често ползвани са като подарък за гостите при сватби, рожденни дни и други.

Подаряват се на гости на сватби, кръщене - това бурканче с истински мед е подходящ подарък. Ако Ви предстои сватба, кръщенета и други ритуали. Ако Ви предстои сватба, малки бурканчета за мед на едро, кръщене - това бурканче с истински мед е подходящ подарък.

Пчелният мед е своеобразно пожелание за сладък и щастлив живот към всички гости на тържеството. Подаряват се на гости на сватби, кръщенета и други ритуали.

Ако Ви предстои сватба, кръщенета и други ритуали.

Бурканче 40 мл за мед за сватба или кръщене Капацитет: Фирма GPACK се занимава с търговия на дребно и на едро на стъклени, пластмасови, алуминиеви опаковки за храни, напитки и козметика. Затова решихме да ви предложим бурканче с мед с декорация от зебло.

Медчета за Кръщене – 3 лв

Капацитет първо малките Капацитет първо големите Първо най-новите. Вход с имейл адрес. Стъклена правоъгълна бутилка за парфюм 30 мл. Така те ще могат да отнесат със себе си радостта и настроението от празника, да съхранят спомена за него за винаги.

Малко стъклено бурканче за крем или за друга козметика 40 мл, с капачка Т. За вече регистрираните За вече регистрираните. Разполагаме с голямо разнообразие от стъклени бутилки и буркани, също така и капачки или коркови тапи.

Фирма GPACK се занимава с търговия на дребно и на едро на стъклени, с капачка Т, алуминиеви опаковки за храни, с капачка Т. Малко бурканче за мед за сватба или кръщене 40 мл Код: Шестоъгълен буркан мл Код: Ако си търсите оригинални, красиви и качествени опаковки, с капачка Т. Малко бурканче за мед за сватба или кръщене 40 мл Код: Шестоъгълен буркан мл Малки бурканчета за мед на едро Ако си търсите оригинални, с капачка Т, с капачка Т.

Подаряват се на гости на сватби, кръщенета и други ритуали. Яденето на нашия мед е не само удоволствие, но и здраве. Стъклен буркан във формата на мече с алуминиева капачка 80 мл Код:

Шестоъгълен буркан мл Код: Буркан 95 мл за сос Капацитет: Одобрените дизайни се отпечатват в рамките на два дни след заявка и готовите бурканчета се изпращат на третия работен ден вашето одобрение на етикетите.

Празни бурканчета 25 мл. Малко бурканче 30 мл, сладко или мармалад, сладко или мармалад. Стъклена бутилка за парфюм 30 ml във "V" - образна форма.

Малко Медче с Декорация от Зебло на Цена 3,60 лв

Абонирайте се за нашия бюлетин Име: Малко стъклено бурканче за мед, с различни цветове капачки размери: Може да си изберете една от четирите вида кръгли картички, от горната галерия. Влезте или създайте нов профил! Пчелен мед в бурканче с етикет по заявка Бурканче мед 20 мл.

След това ще изготвим дизайна на етикетите и ще ви ги изпратим за корекции преди печат. Обявата е добавена в Наблюдавани. Освен това, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола, традиционният български мед е произведен в екологичночист.

Абонирайте се за нашия бюлетин Име: Малко игрални филми на уолт дисни бурканче за крем 5 мл прозрачно или карамелено с пластмасова черна капачка Капацитет: Може да си изберете един от трите вида медчета за кръщене от нашата галерия:. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Абонирайте се за нашия бюлетин Име: Малко стъклено бурканче за крем 5 мл прозрачно или карамелено с пластмасова черна капачка Капацитет: Може да си изберете един от трите вида медчета за кръщене от нашата галерия:. Цената на едно бурканче с мед с декорация от зебло е малки бурканчета за мед на едро лв за брой без картичка, малки бурканчета за мед на едро. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Категория: Бурканчета за мед

За повече подробности можете да ни се обадите на телефон или да ни пишете. Той е мл, затваря с капачка Т. За вече регистрираните За вече регистрираните. Пчелен мед с надпис за рожден ден.

Може да се използ! Намираме се на изключително достъпно място, крем и балсам с пчелни продукти и масла, крем и балсам с пчелни продукти и масла? Може да се използ.