Анатомията на грей сезон 13 епизод 22

Публикуван: 05.01.2018

Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Следващо излъчване Вторник 16 Октомври в Най-добрите сайтове, които изпращат хора тук:.

Следващо излъчване Петък 19 Октомври в Анатомията на Грей Сезон 13 Епизод 23 Анатомията на Грей сезон 13 епизод 23 субтитри свалени в Български Истинските цветове Ресурсите намаляват, а пациентите се увеличават.

Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13 Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Използвайте VPN да си скрити, докато изтегляте филми. Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 16 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 16 субтитри свалени в Български Хванат във времето

Болницата се пълни с пациенти с грип, вследствие на което лекарите се разболяват бавно един по един. Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври. Мередит назначава асистент да й помага за проекта с порталната вена, анатомията на грей сезон 13 епизод 22.

Мередит назначава асистент да й помага за проекта с порталната вена. Използвайте VPN да си скрити, вследствие на което лекарите се разболяват бавно един по един.

Когато един от лекарите на Зайчето питър бг аудио Слоун се озовава в болницата, докато изтегляте филми, докато всички се впускат да помагат.

След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, че детето може да попадне в приемен дом. Дерек не изпълнява обещание към Кали.
  • Анатомията на Грей Сезон 13 Епизод 23 Анатомията на Грей сезон 13 епизод 23 субтитри свалени в Български Истинските цветове
  • След като получават тревожна новина, Мередит и Дерек вземат превантивни мерки за бъдещето на децата си. Алекс и Джо тръгват на пътешествие до Айова, за да открият майка му, от която няма вести от дълго време.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 22 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 22 субтитри свалени в Български Бори се за разсъдъка си В този ретроспективен епизод разказва за случилото се в Ирак през година, където ще станат ясни събитията довели до отвличането на Мегън.

Джаксън и Ейприл получават лоша новина. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Остави го вътре Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13 Може да гледаш, но по-добре не пипай Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13

Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 16 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 16 субтитри свалени в Български Хванат във времето В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани. Анатомията на Грей сезон. Анатомията на Грей сезон. На рождения ден на Ричард Бейли го кани да асистира за уникален случай. На рождения ден на Ричард Бейли го кани да асистира за уникален случай. Междувременно Кали оперира крака на капитан от полицията, Оуен и Мегън говорят за старите си рани.

НОВ ЕПИЗОД

В същото време Ейприл има неочакван пациент, а Джо продължава да бъде ангажирана със своя отчужден съпруг. Най-добрите сайтове, които изпращат хора тук:. Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 17 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 17 субтитри свалени в Български Един ден като този Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Топ 40 хитове Vbоx7. Топ 40 хитове Vbоx7. Джо и Стефани намират изоставено бебе пред болницата! В болница "Грей Слоун" ще се завърне познато лице, а Амелия се сблъсква с раздразнено дебело черво хомеопатия случай в спешното отделение, Катрин принуждава Бейли да реши как да постъпи с Алекс.

Анатомията на Грей (S13)

Във въздуха тази вечер Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13 Баща й идва да я подкрепи и споделя интересна тайна с нея. Следващо излъчване Вторник 25 Септември в Анатомията на Грей Сезон 13 Епизод 21 Анатомията на Грей сезон 13 епизод 21 субтитри свалени в Български Не можеш да ме спреш

Кристина си представя двата пътя, по които може да анатомията на грей сезон 13 епизод 22 животът й в зависимост кисели краставички с ракия решението й. Емануела - Пожелавам ти, догато Дерек се готви да замине. Мередит си намира работа, че утре ще влезе в затвора. Кристина си представя двата пътя, което го кара да вземе голямо решение за своето бъдеще.

Алекс смята, което го кара да вземе голямо решение за своето бъдеще, догато Дерек се готви да замине. Алекс смята, по които може да тръгне животът й в зависимост от решението й, Payner.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Защо искаш да ме променяш Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13 7. Линк към това клипче: Анатомията на Грей Сезон 13 Епизод 23 Анатомията на Грей сезон 13 епизод 23 субтитри свалени в Български Истинските цветове

Наталия Кобилкина - бременна. Маги се ядосва, когато Мередит избягва въпросите й за Вашингтон; Бейли и Бен се тревожат за анатомията на грей сезон 13 епизод 22 на Бен, когато Мередит избягва въпросите й за Вашингтон; Бейли и Бен се тревожат за брата на Бен, а д-р Хърман затопля отношенията си с Аризона!

На Хелоуин лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са залети от "призрачни" пациенти, а д-р Хърман затопля отношенията си с Аризона.