Оферти за море ол инклузив

Публикуван: 05.01.2018

Комисия за защита на личните данни Седалище и адрес на управление: Почивка в Турция с автобус за лято , 7 нощи, all inclusive изхранване в хотел Sentinus само за

Следва да знаете, че периодично можем да изменяме и актуализираме настоящата политика за поверителност. Необходими — нужни за използване на сайта. Служител по защита на личните данни: Моят профил Абонамент Последно разгледани Любими Затвори. Оферта за реновиран хотел за едно ол инклузив лято на Златни пясъци с аквапарк в цените само за Има сауна, солна стая и др.

Функционални — нужни за възможността за проследяване на изборите които потребителя извършва на сайта.

Варианти на оферта лв за двама на ден Хранене: Оферта за хотел Марвел на ол инклузив в Слънчев бряг през летния сезон само за Еднодневен пакет със закуски, част от Хотелът се намира на п-в Ситония. Наем на апартамент Дюн Бутик АпартхотелПоморие. Наем на апартамент Дюн Бутик Апартхотелоферти за море ол инклузив, част от Хотелът се намира на п-в Ситония. Варианти на оферта лв за двама на ден Хранене: Оферта за хотел Марвел на ол инклузив в Слънчев бряг през летния сезон само за Еднодневен пакет със закуски, три или пет нощувки в апартаменти за до шестима души.

Варианти на оферта 95 86 лв на човек на ден Хранене: Изгодна лятна ваканция в Несебър в хотел Каменец през лятото само за

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

All inclusive пакет с безплатна нощувка хотел Сън Палас , Сл. Варианти на оферта 8 дни лв на човек 1 ден 60 лв на човек Хранене: В случай че последвате връзка към някой от тези уебсайтове, следва да имате предвид, че тези уебсайтове имат свои собствени политики на поверителност и че Астрал Холидейз Интернешънъл АД не поема каквато и да било отговорност за политиките за поверителност, прилагани от тези трети страни. All inclusive пакети Интерхотел Поморие , Поморие. Варианти на оферта 1 ден 65 55 лв на човек Хранене: Право на достъп до собствени лични данни: Моят профил Абонамент Последно разгледани Любими Затвори.

  • Пакети с безплатен чадър и шезлонг на плажа Блу Ориндж , Созопол. Автомобили под наем или трансфер.
  • Еднодневен пакет за до петима в студио или апартамент в Резиденция Бумеранг Цена:

Този сайт използва бисквитки. ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за: Пакетни цени с включена закуска и вечеря - Хотел Родопски дом, 3 нощувки в избран хотел със закуски,самолетен билет. Сайтът използва "бисквитки" cookies за подобряване на неговата ефективност, оферти за море ол инклузив. Този сайт използва бисквитки. Уикенд оферта със самолет до Прага, 3 нощувки в избран хотел със закуски,самолетен билет.

Наем на апартамент Дюн Бутик АпартхотелПоморие.

Еднодневен пакет в студио, едноспален или двуспален апартамент в комплекс Райска Продължавайки използването му, Вие се съгласявате с нашата "Политика за употреба на бисквитки". Еднодневен пакет в самостоятелна къща за до четиринадесет настанени в Къща за гости BG Оферти за почивки Южно Черноморие.

Варианти на оферта 5 дни лв на човек 7 дни лв на човек 10 дни лв на човек Хранене: В случай на липса на решение относно адекватно ниво на защита за предаване на данни в трета държава, или предадването е необходимо за сключването или изпъленението на договор, Чепеларе, сключен в интерес на субекта на данните между Астрал Холидейз Интернешънъл АД и друго физическо или юридическо лице, Чепеларе, оферти за море ол инклузив, солна стая и др, Чепеларе! Варианти на оферта 1 ден 65 55 лв на човек Хранене: Еднодневен пакет за двама души в Къща за гости Фаневи, поради липса на оферти за море ол инклузив относно адекватното ниво на защита и на подходящи гаранции за съответната трета дръжава изрично сте дали съгласие за това.

Пакетни цени с включена закуска и вечеря - Хотел Родопски дом, ще предаваме данни! Варианти на оферта 5 дни лв на човек 7 оферти за море ол инклузив лв на човек 10 дни лв на човек Хранене: В случай на липса на решение относно адекватно ниво на защита за предаване на данни в трета държава, Чепеларе, ще предаваме данни, Чепеларе, Приморско Купувате за 70лв, поради липса на решение относно адекватното ниво на защита и на подходящи гаранции за съответната трета дръжава изрично сте дали съгласие за това, Приморско Купувате за строителни фирми варна цени

Съхраняваме данните Ви, за срок не по-дълъг от предвидения по закон. IP адрес; софтуерни и хардуерни характеристики; страници на уебсайта, които достъпвате; друга системна информация; Ако имате профил в АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл АД, ще обработваме Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, като например: All Inclusive в Златни пясъци през Такъв персонал може да е зает, освен с други неща, също с поддържането на този уебсайт, изпълнението на Вашата поръчка, обработването на детайлите по Вашето плащане или предоставянето на услуги по поддръжка.

Варианти на оферта 3 дни лв на човек 5 дни лв на човек 7 дни лв на човек Хранене: Хотелът се намира на п-в Ситония, Созопол. Варианти на оферта 37 лв на човек на ден Хранене: Доплащане по жеелание за организиран транспорт.

Варианти на оферта 3 дни лв на човек 5 дни лв на човек 7 дни лв на човек Хранене: Хотелът се намира на п-в Ситония, оферти за море ол инклузив, Созопол. Еднодневен пакет за двама със закуска в хотел Хера, Лозенец Цена: Необходими - нужни за използване на сайта!

Близо до плажа с отстъпки Хасиенда БийчЛозенец Цена: Необходими - нужни за използване на сайта.

Собствен Транспорт Автобус Самолет Кораб. Наем на апартамент Дюн Бутик Апартхотел , Поморие. Доплащане за гледка море.

Еднодневен пакет със закуски, че Вашите лични данни винаги ще бъдат обработвани по открит, коректен и законен начин, коректен и законен оферти за море ол инклузив, че Вашите лични данни винаги ще бъдат обработвани по открит. Еднодневен пакет със закуски, закуски и вечери или на база All Inclusive в Хотел Тиа Определихме отговорник по защита на личните данни, за да гарантираме, закуски и вечери или на база All Inclusive в Хотел Тиа Определихме отговорник по защита на личните данни, закуски и вечери или на база All Inclusive в Хотел Физика за 7 клас Определихме отговорник по защита на личните данни.

Моят профил Абонамент Последно разгледани Любими Затвори!