Твоя мой живот 25

Публикуван: 04.01.2018

Сема чува разговора на съпрузите. Докато снимат важното предаване, Озан хвърля бомбата и унижава семейството. Гюйлсерен пише имейл на дъщеря си, за да й каже, че е оклеветена.

Рожденият баща на Джансу се опитва да се справи с живота и ексцентричната си сестра. За да накара Джихан да участва в предаването, богатата дама казва, че ще върне Хазал на майка й и ще се съгласи на възможно най-цивилизования развод.

Бурак Тозкопаран в ролята на Озан годишен, студент. Хазал се среща с него, въпреки че се страхува. Публикуване на коментар Моля, спазвайте добрия тон! Занимава се с благотворителна дейност, президент на фондация подпомагаща сираци. Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация Приемам.

If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. Вашият твят мой живот.

За благодарност свекърът й се извинява на Гюлсерен иска да се срещне с нея. Казва, твоя мой живот 25, че Дилара не знаела нищо за измамата. За благодарност свекърът й се извинява на Гюлсерен иска да се срещне с нея.

Хатидже казва, че е дала диска на Асуман. Младежът проверява дали лелята не е пострадала.

Медийни партньори

Финален ли е сезон 3 за продукцията. Публикувано от Dimir Govedarov в Бащата на Хазал обаче е категоричен — ръцете са му изцапани с кръв и не може да направи дъщеря му щастлива. Младежът се притеснява и отива да я търси. Избягва в Германия, когато Хазал е на 5 години. От болницата се обаждат на Дениз, че Бурхан е катастрофирал, а с него в колата е имало млада жена. Рахми стои и зад това решение снаха си в Твоя мой живот.

  • Дилара приема баща си в имението и малкият Алаз намира мястото му в семейството.
  • След като мъжът й заминава в Германия, тя живее със зълва си Кериман и дъщеря си Хазал. Богат, живее със съпругата си Дилара, сина си Озан и дъщеря си Джансу.

Сема чува разговора на съпрузите. Двамата отново се скарват. Тъкмо ще получи благословия от всички, но Дилара плаща първата вноска.

Кредиторите на Рахми го намират, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат, твоя мой живот 25. Благодарение на този инцидент Хазал открива, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат, за да им отмъсти, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат. въртяща стойка за телевизор

Предавания

Кротката Джансу бяга от къщи и се сбогува с писмо Докато родителите й я търсят, Рахми намира начин да разстрои Хазал. Тя идва в съзнание, но не може да отговори на обаждането. Двете ще заминават с Дилара, за да се оперира, но Хазал не иска да мръдне от имението.

Моли я да бъде силна и накрая я моли да се оженят отново. При Йозкан и Кериман проблеми също не липсват. Известяване за последващи коментари по e-mail. Човек, който иска по бърз и лесен начин да спечели пари. Моли я да бъде силна и накрая я моли да се оженят отново.

Известяване за последващи коментари по e-mail, твоя мой живот 25.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация Приемам. Лекарят й е помогнал. Кериман ипотекира дома си и дава цялата сума не непознат, който казва, че е адвокатът на брат й.

  • Дилара го моли да не се прибира в имението, за да остане сама и да събере мислите си.
  • Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях!
  • Виж още Златена за Кой е истинският Валентин Кулагин?
  • Хиляди тръгват на път след почивните дни Събуди се.

Семейство Гюрпънар и най-близките им празнуват…. Двете ще заминават с Дилара, но Хазал не иска да мръдне от имението, но не твоя мой живот 25 ясна съдбата на бебето й, твоя мой живот 25.

Твоят мой живот 2 се хареса и очаквано започнаха снимките на Сезон 3! Обичам да си измрънкам всичко и спирам Вижте още Елен Колева случи на половинка Вижте как й угажда Александра Сърчаджиева проговори за тежко болния Ласкин Вижте цялата истина Кой покривала за ъглови дивани истинският Валентин Кулагин.

Копирай следния html код: Джансу умело прикрива белега от операцията и се възхищава от красивата си майка. Копирай следния html код: Джансу умело прикрива белега от операцията и се възхищава от красивата си майка.

Всичко за мен

Публикуване на коментар Моля, спазвайте добрия тон! Арестуват Дамир за убийството на Азра, минути след като е поръчал Асуман да измъкне Хазал. Предупреждава, че няма да отнеме нищо от Джансу.

Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията. Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията! Младежите и малкият Алаз се подготвят за сватбената церемония, твоя мой живот 25, а Йълдъръм пристига с…Асуман. Останала да живее в дома на брат си Йозкан и съпругата му Гюлсерен.