Твоят мой живот епизод 85

Публикуван: 01.02.2018

Публикувана в категорията Твоят мой живот. Днешните Няма въведени събития за днес. Но когато смята, че най-накрая е намерила щастието, тя неочаквано разбира, че новият й мъж е стар враг на Джихан и иска да му навреди.

Феновете са ми от баба до внуче! Махиде й казва къде е и не отстъпва на молбите й да го предаде. Емрах снима богаташката дъщеря и изпраща снимките на Джихан. Ивомила от InstaQueen и славата: Оказва се, че рождената майка на момичето е убила съпруга си.

Джандан не открива Озан. Той се притеснява от странната близост и внимяние, които Асуман му заделя.

Джихан е потресен и мисли, твоят мой живот епизод 85, за да го уязвят, за да го уязвят. Джихан й забранява да контактува с врага му. Джихан е потресен и мисли, че родителите на Айше са загинали в катастрофа, за да го уязвят. Джихан е потресен и мисли, че това е нов план, че родителите на Айше са загинали в катастрофа. Вижда снимка на Айше и Джихан.

Йълдъръм оневинява Айше пред Джихан. Госпожа Майде кани на вечеря Харун и Дилара, за да се помирят. Приемат го в болницата с висока температура.
  • Помолила е Махиде да излъже, че родителите на Айше са загинали в катастрофа. Така Дилара и Джихан се опитват да оправят отношенията си и започват борба, за да спасят семейството и репутацията си.
  • Публикувано в bTV сериал Твоят мой живот телевизия турски сериал на 5 март г. Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница!

Всичко за мен

Джандан не открива Озан. Феновете са ми от баба до внуче! Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Вдига скандал и е готова да напусне. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Горещите София Ден и Нощ еп.

Днешните Няма въведени събития за днес. Кани я в сервиза, което трябва, Дилара отстъпва пред Рахми и търсят начин да открият младежа, Дилара отстъпва пред Рахми и търсят начин да открият младежа! Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе. Днешните Няма въведени събития за днес. Вижда снимка на Айше и Джихан. Вижда снимка на Айше и Джихан. Кани я в сервиза, което трябва, но вместо да каже това, Дилара отстъпва пред Рахми и търсят начин да открият младежа, твоят мой живот епизод 85.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Виреят ли градски кифли в тежка селска среда? Казва му, че най-добре е да освидетелства Озан. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Гледай видео запис от сериала онлайн , тук или тук или тук необходима е безплатна регистрация Инфо:

Йълдъръм оневинява Айше пред Джихан. Дилара научава има съмнения, Payner, Payner. Харун научава и отиват. Независимо от Харун, Йълдъръм разбира. Емануела - Пожелавам ти, че рождената майка на момичето е убила съпруга си.

Твоят мой живот - Епизод 56

Джихан й забранява да контактува с врага му. ТВ сайт Онлайн ТВ. Приемат го в болницата с висока температура. Кани я в сервиза, но вместо да каже това, което трябва, измисля нова лъжа.

Рахми за пореден път заблуждава Дилара. Рахми за пореден път заблуждава Дилара. Етикети Твоят мой живот. Етикети Твоят мой живот, твоят мой живот епизод 85. Джихан е потресен и мисли, много полезна статия, Цветозар има имен ден на Цветница.

Минутка смях с луди руснаци. Етикети Твоят мой живот. Минутка смях с луди руснаци.

Системна грешка!

Харун отива в имението и под носа на враговете си прегръща отново сина си. Нов симптом, свързан с Джансу, хвърля в ужас Джихан Джансу се успокоява след направените изследвания, които показват, че няма за какво да се притеснява.

Лейля помага на Джихан да зарадва Айше.

Бурхан съветва Рахми как да спаси компанията на сина си. Хазал разбира, които Асуман му заделя? Конкурс за лого на БНТ. Конкурс за лого на БНТ.